Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα συνδικαλιστική παράταξη στην Ένωση Ροδόπης


Νέα συνδικαλιστική παράταξη με στόχο την “ανανέωση προσώπων και ιδεών” και με αιχμές για τη λειτουργία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης είδε το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για πρωτοβουλία μίας νέας παράταξης που θα διεκδικήσει την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης η οποία τα τελευταία χρόνια κλυδωνίστηκε από παραιτήσεις μελών και διαφωνίες.

Το όνομά της “ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ”

Το κείμενο που συνυπογράφουν 12 μέλη της Ένωσης είναι το παρακάτω:

” Συναδέλφισσα και Συνάδελφε,

Έκδηλη είναι η αγωνία όλων μας τους τελευταίους μήνες που προέρχεται από ένα νοσηρό κλίμα που υποβόσκει στους κόλπους της Ένωσης.

Το κλίμα αυτό αντανακλάται αρχικά στο Δ.Σ. το οποίο σε διάστημα 2 ½ χρόνων περίπου αναγκάστηκε να ανακατανείμει τα αξιώματά του τέσσερις φορές και να αντιμετωπίσει την παραίτηση ακόμη και από μέλη του, δύο εκλεγμένων.

Το κυριότερο όμως ήταν η άρνηση να αναλάβουν καθήκοντα δύο αναπληρωματικά μέλη του.

Τοπικά αιτήματά μας διατυπωμένα σε κάθε ψήφισμα των Γενικών Συνελεύσεών μας τα τελευταία χρόνια, παραμένουν στάσιμα και αποτελούν προσχέδιο ψηφίσματος της επόμενης Γενικής Συνέλευσης. Θεσμικές αναγκαιότητες δεν εκπληρώνονται ή δεν υπάρχει διάθεση δυναμικότερης διεκδίκησης.

Ανεκπλήρωτες οικονομικές απαιτήσεις παραμένουν απλά θέματα ανακοινώσεων αποκαλύπτοντας την διάθεση κάθε πλευράς και δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών.

Η απογοήτευση των συναδέλφων από την κατάπτωση του κύρους της Ένωσής μας, η αγωνία για την πορεία μας στο μέλλον Δεν μας αφήνουν περιθώρια καθυστερήσεων.

Συναδέλφισσα και Συνάδελφε,

Εμείς συνάδελφοι Νέοι με την υποστήριξη παλαιοτέρων από την «επόμενη αλλαγή» και το διπλανό γραφείο άλλοι με πείρα και άλλοι της Νέας Γενιάς με κοινό παρονομαστή την απέχθεια στη σύναψη πελατειακών σχέσεων και εξαρτήσεων

Μέσα από την δυνατότητα που μας δίδεται από τον Ν.1264/82 (άρ. 18 Ν.3938/11) και την κατοχύρωση της απλής αναλογικής ως χρόνια διεκδίκηση της Ομοσπονδίας Ερχόμαστε σε συνεργασία με την προσδοκία περαιτέρω συσπείρωσης όλων των συναδέλφων και

Δ ι α κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε την ίδρυση της ΔΙΚΗΣ σου παράταξης την φιλοδοξία παρουσίας μας σήμερα αύριο και στο μέλλον την διαβεβαίωση περί ΔΙΚΑΙΗΣ και ΤΙΜΙΑΣ αντιπροσώπευσης την προσήλωση μας στις ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ την ελπίδα που θα φέρει η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Προχωρούμε στην σύσταση της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ από δεσμεύσεις και επιταγές

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ άδολης και αυθόρμητης

ΕΝΩΜΕΝΩΝ με κοινό σκοπό και όραμα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ όλης της Ροδόπης και κάθε «ταχύτητας»

Με σημαία το ΗΘΟΣ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

 Τα πρώτα 12 μέλη της Πρωτοβουλίας

ΒΑΛΕΡΑΣ Χρήστος

ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ Γεώργιος

ΚΑΛΟΓΡΙΑ Σταματία ΚΙΝΑΣ Κων/νος

ΚΟΥΤΛΑΣ Ευάγγελος

ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Παναγιώτης

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ Παύλος

ΡΑΪΚΟΥΔΗ Ελένη

ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ Κων/νος

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Νικόλαος

ΤΣΟΥΛΟΥΒΗΣ Ηλίας

ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ Δημήτριος

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια