Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γ. Τρανταλίδης: Απελάσεις παρανόμων για την αποφυγή εγκλημάτων


Με την αγωγή διεκδικείτο αποζημίωση για παραλείψεις της Αστυνομίας (δημόσιο όργανο), η οποία δεν έλαβε όλα τα μέτρα που θα απέτρεπαν την παράνομη είσοδο του δράστη στην Ελλάδα.

Μάλιστα από τη στιγμή που εισήλθε παράνομα στη χώρα η Αστυνομία ήταν υποχρεωμένη να τον συλλάβει, να τον παραπέμψει στην Δικαιοσύνη και να τον επαναπροωθήσει στην χώρα προέλευσης ή καταγωγής του.

Το γεγονός ότι ο επικίνδυνος δράστης διαβιούσε για 2 χρόνια παράνομα (χωρίς χαρτιά εισόδου και με ανασφάλιστη εργασία)  αποδεικνύει τον ανατολίτικο λήθαργο της ΕΛ.ΑΣ (κάποιοι μιλούν για λευκή απεργία), που παραμελεί τις επιχειρήσεις ‘‘σκούπα’’ προκειμένου να απελαύνονται όλοι οι αλλοδαποί που δεν έχουν νόμιμα έγγραφα.

Μόνο έτσι θα παύσει ο φορολογούμενος (για 55.000 αστυνομικούς) να αισθάνεται απροστάτευτος. Στον ανεκδιήγητο Υπ. Μετανάστευσης Μουζάλα, είχα στείλει δεκάδες υπομνήματα στα οποία ουδέποτε απάντησε. Είχε πελώριες ευθύνες για τις αναρίθμητες ροές των λαθροεισβολέων .

Αλλοίμονο  εάν τα σοβαρά αυτά εθνικά θέματα ανατίθενται (με ρουλέτα) σε….  γυναικολόγο.

Στα υπομνήματά μου είχα επισημάνει ότι: ο παμπόνηρος σουλτάνος/ δικτάτορας Ερντογάν είχε εφαρμόσει από το 2014 σατανικό σχέδιο και μετέφερε δωρεάν από Αφρική στην Άγκυρα αεροπορικώς ‘‘χιλιάδες’’ μετανάστες (που φυσικά ουδέποτε είχαν εμφύλιο πόλεμο) προκειμένου να θησαυρίζουν οι Τούρκοι διακινητές.

Εισέπρατταν 10.000 δολλάρια από κάθε άτομο, τους άφηνε ελεύθερους να οργιάζουν, να αγοράζουν σωσίβια, να βιντεοσκοπούν και να εκβιάζουν όσους δεν πληρώνουν τα μπαξίσια κλπ. Είναι επίσης υπεύθυνος για το ότι επέτρεψε στους διακινητές με σαπιοκάραβα να πνίξουν στο Αιγαίο 3.000 και 500 παιδιά.

Πολλοί λένε πως θα πρέπει να δικαστεί στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για γενοκτονία.

Ο κ. Μυταράκης όφειλε να είχε ενημερώσει προ πολλού τον Ερντογάν πως τα ελληνικά Δικαστήρια επιβάλλουν ποινές ισοβίων στους διακινητές ώστε να περιοριστεί η εγκληματικότητα των αλλοδαπών λαθρομεταναστών.

Επίσης οφείλει να ενημερώνει τον ελληνικό λαό κάθε εβδομάδα για το πόσες απωθήσεις, πόσες επιστροφές και πόσοι είσοδοι λαθρομεταναστών γίνονται.

Γεώργιος Τρανταλίδης – Δικηγόρος

https://www.dikastiko.gr










Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλος ένας ψεκασμενος δικηγόρος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί είναι ψεκασμενος αδερφέ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι η αστυνομία φταίει που δεν απελαύνονται οι μετανάστες. Η αστυνομία φταίει που ρέουν τα επιδόματα για αυτούς και έχουμε γίνει πόλος έλξης. Η αστυνομία φταίει που το άσυλο το έχουν σίγουρο για οποιοδήποτε λόγο και αν ζητήσουν. Η αστυνομία φταίει που δεν υπάρχουν δομές κράτησης. Η αστυνομία φταίει που στέλνουν εμβάσματα χιλιάδων ευρώ από νόμιμες και μη πηγές χωρίς κανέναν έλεγχο νομιμότητας και πόθεν έσχες. Η αστυνομία φταίει που δεν υπάρχουν συμφωνίες απέλασης - επιστροφής με τις χώρες προέλευσης αυτών. Νομίζω ότι κάποιο στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματά με το όνομά τους σε αυτή τη χώρα. Στις δημοκρατίες τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να φοβούνται να το κάνουν.