Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όλοι Μαζί Θεσσαλονίκης: Με γνώμονα την αγάπη για το συνάδελφο και το σεβασμό στη στολή που φορούμε


Διαβάστε την ιδρυτική διακήρυξη τής παράταξης "Όλοι μαζί" στην Ένωση Θεσσαλονίκης: Στις επικείμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μια νέα ένωση εργαζομένων αστυνομικών αναδύεται και μέσα από τις καθημερινές κοινές αγωνίες προτάσσει τη συναδελφικότητα.

Με γνώμονα την αγάπη για το συνάδελφο, το σεβασμό στη στολή που φορούμε, την επιθυμία για ρήξη με αναχρονιστικές πρακτικές  που ακυρώνουν την αποστολή που μας έχει αναθέσει η Πολιτεία και επιθυμώντας να χτίσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία της οποίας αποτελούμε ενεργά μέλη, επιχειρούμε μια μεγάλη και σοβαρή παρέμβαση που στόχο έχει τη δυναμικότερη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων χιλιάδων συναδέλφων.  

Στη μεγάλη αυτή ανιδιοτελή προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι αρκεί να διακατέχονται από την άσβεστη φλόγα της θέλησης για προσφορά και της διάθεσης για ανιδιοτελή συμμετοχή στα κοινά.

Ενώνουμε τις δυνάμεις και τις φωνές μας διότι θέλουμε να «φυσήξει» νέος άνεμος αισιοδοξίας μεταξύ των συναδέλφων και απευθύνουμε κάλεσμα σε όσους ομονοούν με τις αρχές μας να συνταχθούν στο πλευρό μας ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να οργανώσουμε τη φυγή προς τα μπρος.

Ο συνδυασμός μας ήλθε για να μείνει και μέσα από τη δική σας στήριξη να μετεξελιχθεί σε «κοιτίδα» διαβούλευσης και παρέμβασης σε κάθε πρόβλημα, σε κάθε τι που απαιτεί λύση, για όλους τους συναδέλφους του Ν. Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Προβλήματα όπως το βαθμολόγιο, το συνταξιοδοτικό, το ασφαλιστικό οι μεταθέσεις και αποσπάσεις των συναδέλφων, η υλικοτεχνική υποδομή, οι συνθήκες εργασίας, οι υποδομές, η ασφάλεια, η κλιμακούμενη βία, οι οικονομικές διεκδικήσεις κ.λ.π. ΔΕΝ επιδέχονται διαιρέσεις.

Σας καλούμε λοιπόν να συνταχθείτε στο πλευρό μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ξεκινήσουμε ένα νέο αγώνα ανέλιξης της εργασίας μας.

Οι καιροί δεν είναι μενετοί για διαιρέσεις, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε!

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε ισχυρότερη φωνή και μεγαλύτερη δύναμη!









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα πέσει πολύ γέλιο!
Ο χρήστης Unknown είπε…
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βάλτε και την εμφάνιση παράσταση στην ατζέντα σας μπας και σας ακολουθήσουμε οι νέοι συνάδελφοι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στέλιο πρόσεχε, θα σου την φέρουν όπως την άλλη φορά.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να σοβαρευτούμε λίγο.
Είναι μικρή η πόλη και γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Με την αλλαγή ονομάτων δεν πετυχαίνουν τπτ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστα...καμία τσάντα να μας δίνουν και όλα καλά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλαξε ο ΜΑΝΩΛΙΌΣ ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μοιράζουν καθρεφτάκια!