Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Βαρδίκος: Το μωρό το κράταγα στην αγκαλιά μου περίπου μισή ώρα - Ο Αρχιφύλακας της ΑΔ περιγράφει


Ο Αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Βαρδίκος, ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς, που έφθασαν πρώτοι στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, ο άνθρωπος που πήρε στην αγκαλιά του το έντεκα μηνών κοριτσάκι, μέχρι να καταφθάσουν οι συγγενείς του ζεύγους, περιγράφει με δυσκολία εκείνα τα λεπτά.
Δείτε το βίντεο:





Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εύχομαι και συνδικαλιστής σύντροφε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συλληψη για κλοπη νερου απο συντριβανι. καλος
Ο χρήστης Adekastos είπε…
Ψοφανε για δημοσιότητα οι βηταδες
Ο χρήστης Unknown είπε…
Καλά ειδικά ΑΔ ΔΙΑΣ μόνο ταινία δεν έχουν γυρίσει, άλλος φιλοζωος άλλος θυριοδαμαστης άλλος Σωτήρας καί ναυαγοσωστης, μόνο αμεσοδρασιτη Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν έχουμε δει!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δηλαδή στο Τ.Ο.Τ.Α που βλέπουν μωράκια σε τροχαία σκοτωμένα τι πρέπει να κάνουν.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιδειξιομανια στο φουλ. Καλη η πραξη και αξιος και εις ανωτερα. Αλλα η δημοσιοποιηση και η υπερπροβολη πολλες φορες λειτουργουν αντιθετα απο το να αναδειξουν τις καλες πραξεις των αστυνομικων.
Στο τμημα που υπηρετω , εχω δωσει τον τελευταιο μηνα πανω απο 50 ευρω για καφε ζαχαρη καπνο χαρτακια φιλτρακια κρουασαν και αλλα για τους εγκλειστους χωρις προαυλισμο διοικητικους (οχι ποινικους)κρατουμενους γιατι ερχομαι στη θεση τους , δεν εχουν κανεναν εξω να τους φερει πραγματα και για να μην τρελαθουν απο την πολυμηνη ανω των τριων μηνων κλεισουρα και δημιουργουν επεισοδια και κανουν και τη δικη μου υπηρεσια δυσκολη. Να καλεσω καμερες για ενα αρθρο ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πωωω ζήλεια και φθόνος απο κάποιους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Poso plaka exete orismenoi... Zileia k toxikotita... Anthropakia...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσείς οι μπάτσοι οι χειρότερες κατινες...αμέσως να κραξετε... ζήλια κ φθόνος.. αντί να πείτε ένα μπράβο που από τις γκλοπιες κ την Νέα Σμύρνη φάνηκε και κάτι ανθρώπινο κάποιοι βγάζετε χολή..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τουλάχιστον έχουν θάρρος ήθος και τόλμη οι βηταδες που λες. Όταν η αστυνομία είχε 10 αξιωματικούς και 100 βηταδες όλα δούλευαν ρολόι, όχι όπως τώρα που φοβάται και τη σκιά του ο νέος αστυφύλακας, βάζει θεούς και δαίμονες να τον κρύψουν σε κανένα γραφείο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τουλάχιστον είχε και σύλληψη, όχι μόνο αλλοδαπούς για απέλαση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ που δίνεις τα λεφτά σου στους παράνομους αλλοδαπούς μπράβο σου αλλά δικό σου θέμα, λαθραίοι είναι λογικό είναι να μην έχουν κανέναν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στον αστυνομικό. Τι είναι ; Βητας ; Είδαμε κ τους νέους Οι βήτα δες κράτησαν μια αστυνομία με ήθος αξιοπρέπεια συναδελφικότητα αν ξέρετε κάτι για αυτά οι νεότεροι Τωρα τι έχουμε απο αυτά ; Αναρωτηθήκατε ποτέ για αυτά ; Δεν υπάρχουν δυστυχώς κ το ξέρουν όλοι αφήστε τη χολή κ τη ζήλια αυτό είναι το άλλο πρόσωπο της αστυνομίας κ όχι η ν Σμύρνη
Ο χρήστης Θοδωρής είπε…
Ευηθης!δεν υπαρχει αλλη λεξη για αυτα που λες....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσείς οι μπάτσοι έχετε πλάκα!!Κάτι πες ,ζηλοφθονοι..Δεν χρειάζεται να σας βρίζουμε εμείς!!Γράφει ο άλλος για πρότυπο Α.Τ που επισκέφθηκε μιας και κλαίγεστε για τις κακές συνθήκες..Βγαίνει ο άλλος τον κράζει.. Βγαίνει ο ένας συνδικαλιστής κράζει τους άλλους για ντετέκτιβ!Στη Νέα Σμύρνη κρατάτε οι μισοί τους Ράμπο συναδέρφους σας ..Οι άλλοι μισοί κλαιγόσασταν γιατί σας κρατάμε..Τώρα ένας με ανθρώπινο πρόσωπο..Που είναι λίγο ψώνιο καθώς φοράει στολή δικής του έμπνευσης...Τον κράζετε όλοι πριν προλάβουμε εμείς..Βρείτε πρώτα μεταξύ σας και μετά βάλτε τα με τους έξω που σας κατηγορούν άδικα..Εις ανώτερα και εις άλλα με υγεία!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Το γεγονός ότι τσιμπας από κάτι τέτοια δείχνει το πόσο μπούφος είσαι. Με όλο το σεβασμό στο συμπαθες πτηνό!
Το κακό είναι πώς ποτέ δε θα μάθεις για το σεβασμό και την ανθρωπιά που επιδεικνύεται καθημερινά στα ΑΤ (κρατούμενοι με τσιγάρα καφέ κτλ με έξοδα αστυνομικών, προστατευτικές φυλάξεις, ευπροσήγορια σε παιδιά με παραβατικη συμπεριφορά ή θύματα κτλ).
Any way, ακόμα κ έτσι το καλό είναι πως ένας μηχανισμός δουλεύει για σένα ενώ κοιμάσαι όρθιος που σημαίνει πολλά για την καχεκτική δημοκρατία μας!