Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γλυκά Νερά: Φακέλους με σκληρούς κακοποιούς εξετάζουν για τη δολοφονία


Δύο ξεχωριστές ομάδες της Ασφάλειας ασχολούνται ενεργά με τις προσπάθειες εξιχνίασης της ληστρικής εισβολής στα Γλυκά Νερά, που κατέληξε στη δολοφονία της 20χρονης μητέρας.

Από τη μία, στελέχη του «Ανθρωποκτονιών», τα οποία είναι στο στάδιο συλλογής πληροφοριών, μαρτυριών και εικόνων από κάμερες ασφαλείας. Όλα αυτά τα δεδομένα στη συνέχεια θα τα κατηγοριοποιήσουν, θα τα αξιολογήσουν και θα τα αναλύσουν.

Από την άλλη, συνάδελφοί τους από το «Ληστειών», οι οποίοι ετοιμάζουν λίστα με τις συμμορίες κακοποιών, που στο παρελθόν χτύπησαν με παρόμοιο τρόπο, δίνοντας έμφαση σε όσους επέδειξαν ιδιαίτερη σκληρότητα απέναντι στα θύματά τους.

Από αυτήν τη λίστα θα αφαιρέσουν όσους κακοποιούς παραμένουν έγκλειστοι σε σωφρονιστικά καταστήματα και σταδιακά θα συνεχίσουν να αφαιρούν εκείνους που δεν ταιριάζουν στην -έστω φτωχή- περιγραφή του 33χρονου πιλότου.

Στόχος τους να κλείσουν όσο μπορούν τον κύκλο των υπόπτων.

Επιλεγμένο αλλά τυχαίο χτύπημα

Όσο περνούν οι ώρες, πάντως, για τους ερευνητές της Ασφάλειας απομακρύνεται το σενάριο οι δράστες να είχαν πληροφόρηση για το χρηματικό ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Αντίθετα, πιστεύουν ότι πρόκειται για «κατ′ επάγγελμα» ληστές, οι οποίοι επέλεξαν τη μεζονέτα του νεαρού ζευγαριού από την όψη, την ευκολία πρόσβασης και τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, ενώ δεν αποκλείουν να είχαν κάνει και κατόπτευση τής περιοχής σε προηγούμενο διάστημα, για να επιλέξουν τον στόχο τους.

Η αναπαράσταση

Στην προσπάθειά τους να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τον τρόπο δράσης των ληστών και δολοφόνων, τα στελέχη της Ασφάλειας έκαναν με τον 33χρονο και μία «πρόχειρη» αναπαράσταση στον 11ο όροφο τής ΓΑΔΑ. Εκεί του ζήτησαν να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του «κοντού και των δύο ψηλών», πώς του είχαν δέσει χέρια και πόδια, ακόμα και πώς κατάφερε να καλέσει την αστυνομία.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκείνη την περιφερειακή υποδιευθυνση που έπιανε ολους τους ληστές μέχρι πέρσι το καλοκαίρι τι την κανατε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε θα φυλάει κανέναν πολιτικό και αυτήν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπα την ενίσχυσαν ποιοτικα μαλλον