Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Καραδήμας: Χρυσοχοΐδη δυστυχώς απέτυχες


Ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα: Χρυσοχοΐδη δυστυχώς απέτυχες. Όχι γιατι δεν διαθέτεις αξιόμαχους αστυνομικούς, αλλά γιατι δεν ξέρεις να τους διαχειριστείς. Έπεσες και στην περίπτωση με τους χειρότερους συνδικαλιστές αλλά και τους όχι και τόσο ικανούς ανώτατους. Να μην τα λέμε. Όσο και αν προσπαθείς (άσε που δεν προσπαθείς)!  Φάσκεις και αντιφάσκεις με λευκές και μαύρες βίβλους  και διαιωνίζεται η κατάσταση του ωχαδερφισμού. Καμία ομοιογένεια στο σώμα ως προς  τον τρόπο πρόσληψης αλλα και διάθεσης. Λείπει πλέον ο επαγγελματισμός.  
Πλείστοι με την ανοχή σου και των ανωτέρων σου ασχολούνται με αλλότρια. Με τα χωράφια τους, τα ενοικιαζόμενά τους, τις μεσιτείες τους και τα άλλα ακατονόμαστα και ήδη ένας νέος τρόπος δυσανεξίας του φαινομένου εκδηλώνεται. Ο διεμβολισμός... Τεράστιο θέμα που ποτέ δεν διαπίστωσες μέχρι σήμερα σε ποιό επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις μεταξύ των και οι σχέσεις αυτές οξύνθηκαν  εξ αιτίας της ανικανότητας σας. Τι νόημα είχε να πας στον Πλειώτα; Τι καινούριο παρουσίασες πέρα απο τα στοιχεία. Διαπιστώσεις και καμία πρόταση. Περιστοιχίζεσαι απο τέσσερις ανώτατους σε θέσεις κλειδιά. 
Τι περιμένεις; Όλοι τους γκρέμιζαν και έχτιζαν τόσα χρόνια  Δεν διόρθωναν. Στον δυτικό τομέα που θα πολιτευτείς δεν υπάρχει αστυνομία αν το έχεις αντιληφθεί. Τους επέβαλες να εξουσιάζουν και όχι να διοικούν. Με αναρίθμητα π.δ οχι μόνο εσύ αλλα και άλλοι ρουσφετίζετε και δεν νομοθετείτε ορθολογικά!









Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιλησαν ολοι μιλησε και ο αποτυχημένος συνδικαλιστης του πληκτρολογίου των 25 ψήφων με το ζόρι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία άρα όσοι τυγχάνουν να έχουν κληρονομιά Μία μικρή περιουσία από τους γονείς τους να την αφήσουν να ρημάξει επειδή μπήκανε στην αστυνομία.
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Κ. Καραδημα ευτυχώς ή δυστυχώς αποστρατευτικες! Χαλάρωσε και απόλαυσε ότι κατάφερες τόσα χρόνια συνδικαλιστής
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ότι και να λέτε μια Αθηνών κάνει κουπί μόνο...
Ο χρήστης Αντώνης είπε…
Άσε κάρα σε ξέρουμε όλοι πρόσεξε μη την αρπάξεις μετά το τόσο ιδρώτα που έριξες σαν αστυνομικός ( συγνώμη για την προσβολή συνδικαλιστής ήθελα να γράψω )
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε καλά τα λέει ο Καραδήμας αλλα πονούν τα λόγια. Α ο Καραδήμας κ λίγοι ακόμη υπήρξαν συνδικαλιστές με Σ κεφάλαιο. Αυτό όντως ενοχλεί κάποιους που δεν θα καταφέρουν ούτε τα μισά να φτιάξουν. Αυτά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώσε πόνο Καραδήμα δεν φταιει μόνο ο υπουργός άλλοι έχουν μεγάλες ευθύνες φυσικά ενοχλείς κάποιους που δεν ξέρουν ούτε προπαίδεια
Ο χρήστης Αντώνης είπε…
Κάρα κάτσε απόλαυσε τον ιδρώτα που εχυσες σαν αστυνομικός ( συγνώμη συνδικαλιστής ήθελα να γράψω ) γιατί από την βοήθεια σας όσο ήσασταν στο σώμα γελάνε οι πάντες...όταν έκανε τις μεταθέσεις σε ένα βράδυ ο χρυσό το 96 πριν δημοσιευθεί ο νέος νόμος μεταθέσεων με μόρια για να φτιάξετε τους δικούς σας κοκοκοκο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί ρε μεγάλε συνδικαλιστή με τις πολλές ψήφους;
Βλέπεις κάποιον παράλογο συνειρμό στα όσα λέει;
Είσαι ευχαριστημένος με την αστυνόμευση του ΠροΠο;
Υ.γ. Αυτός ο θεσμός ο Αστυνομικός της γειτονιάς που είναι;Μιλάμε για πολύ μπροστά - πίσω θεσμός. Και όποτε έρχεται ο Χρυσόστομος έρχεται και ο θεσμός. Ανεξήγητο!!!

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Προφανως κατι αλλο υποννοει με τα .....χωραφια του....διοτι οποιος σπαταλαει αδειες και ρεπο δουλευοντας τη γη του...μαλλον αξιος πρεπει να χαρακτηριστει...οταν φυσικα δεν το κανει εις βαρος των υπηρεσ. Καθηκοντων του.Κατα τα αλλα δεν εχει και αδικο ο κυριος Συναδελφος..ας μην εθελοτυφλουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο μονιμας Μιχάλης έδιωξε μέχρι τώρα 3 Αρχηγούς. Θα διώξει και τον σημερινό. Είναι όμως "επιτυχημένος" χαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι 14 χρόνια Αστυνομικός. Από Ε/Φ 3η σειρά. Από όταν ήμουν στο διδυμότειχο στη σχολή και είδα τον Ντουμα να έρχεται να μας μιλάει για να μαζέψει ψήφους, ντυμένος με κοστούμι πάνω κάτω (για να μας τιμήσει) είχε πει, άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι, πολύ λίγοι, καλοί συνδικαλιστές που θα προσπαθούν, είναι όμως μια σταγόνα στον ωκεανό. Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει πλέον ολους αυτούς, είναι ότι, μεταξύ μας, στο πεζοδρόμιο, υποφέρουμε και κάνεις δεν θέλει να έχει πάρε δώσε μαζί τους. Είναι χειρότεροι και από τους πολιτικούς. Να σκεφτεις πως αν τους χρειαστείς κάτι, το πρώτο πράγμα που σε ρωτάνε είναι: είσαι γραμμένος στο σωματείο; καταλαβαίνεις τι γίνεται. Τι τους νοιάζει. Το σωματείο των φρουρών την τελευταία σειρά την έγραψε αυτόματα στο σωματείο από την σχολή. Κανείς δεν είπε κάτι. Αλλά και ποιος να πει, τα άλλα σωματεία που έχασαν τα ψηφαλακια; Οι συνδικαλιστές μας εχουν γραμμενους και βολεύουν τους αυλικούς τους, η φυσική ηγεσία βολεύεται από το διαιρην και βασίλευε και η πολιτική ηγεσία, έχει στο συρτάρι της το νέο μισθολόγιο του κωλου, για τις επικείμενες εκλογές για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαβάστε σχόλια κ θα καταλάβετε επίπεδο αστυνομίας χάλια πολλα δίκιο εχει ο κόσμος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο υπουργός τουλάχιστον προσπαθεί να οργανώσει αυτόν τον δύσκολο οργανισμό και να αποβληθει επιτέλους η νοοτροπία των χωροφυλακων σε όλους τους βαθμούς. Η ποιότητα των αναρτήσεων του προσωπικού και οι σιωπηλες επιδιωξεις του, δικαιωνουν τη στοχευση του υπουργού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζει και βασιλευει... Λευθερακη επί των ημερών σου.. Η εξόντωση... Έντιμων αξιωματικών.. Με σκευωρίας... Αθέμιτα μέσα... Δόλο... Πλεκτάνη... Κλπ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακάρι φίλε μου 9.17/26-5 η ΕΛ-ΑΣ να είχε την οργάνωση της Χωροφυλακής!!! Αλλά είναι σκέτο... τσούρμο με ξεχαρβαλωμενες ομαδουλες!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"προσπαθεί να οργανώσει αυτόν τον δύσκολο οργανισμό".
Πότε να γελάσω ; Με μηδενική ενίσχυση των Α.Τ. Με ίδρυση ηλίθιων ομαδων τύπου Οδός, ΟΠΠΙ. Με διατήρηση άχρηστων θεσμών όπως ποδήλατα, πατίνια, αστυνομικός της γειτονιάς του τύπου ψωμί δεν έχουμε , τυρί ζητάμε ή "αφού δεν έχουν ψωμί ας ψάνε παντεσπάνι.
Που για να πάρεις 1 κόλλα χαρτί ή 1 στυλό ή να αντικαταστήσεις ένα καλώδιο που κόπηκε στο τμήμα ή μια πόρτα ή καρέκλα που έσπασε ο κρατούμενος πρέπει να γράψεις έναν τόμο αναφορές και να περιμένεις 6 μήνες ή 1 χρόνο.
Όλα αυτά συντελούν στη διάλυση της αστυνομίας. Και δεν συγχωρείται, ούτε του δίνεται πίστωση χρόνου γιατί δεν είναι χτεσινός. Άρα ή δεν ενδιαφέρεται ή έχει άχρηστους συνεργάτες.