Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Καρδίτσας αντικατέστησε τα σκίαστρα


Ανακοίνωση τής Ένωσης Καρδίτσας: Στην αντικατάσταση των φθαρμένων σκίαστρων, της μπροστινής θωρακισμένης σκοπιάς, προχώρησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, μετά από εκκλήσεις που δέχθηκε από συναδέλφους που εκτελούν χρέη σκοπού στην κεντρική είσοδο του κτηρίου της Δ. Α. Καρδίτσας.

Σε μια υπηρεσία που διασφαλίζει πρωτίστως την ελεγχόμενη είσοδο και την ασφάλεια όλων των εργαζόμενων συναδέλφων που βρίσκονται εντός του κτηρίου και αποτελεί την πρώτη εικόνα για κάθε πολίτη που επισκέπτεται την Δ. Α. Καρδίτσας, η εικόνα με τις φθαρμένες τέντες δεν δημιουργούσε τις καλύτερες εντυπώσεις και επιβάρυναν την εκτέλεση της υπηρεσίας με επιπλέον προβλήματα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Η τελική αντικατάσταση των σκίαστρων, μετά από ενέργειες της Ένωσης, πραγματοποιήθηκε από δωρεά του κυρίου ΠΛΑΚΙΑ Χαρίλαου, ιδιοκτήτη καταστήματος που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δ. Εμμανουήλ και Λεωφόρο Δημοκρατίας και δραστηριοποιείται στο χώρο με σκίαστρα κάθε είδους, τον οποίο και ευχαριστούμε, καθώς και τον κύριο Πέτρο, ο οποίος με το συνεργείο του επιμελήθηκε της τοποθέτησης.

Συνεχίζοντας καθημερινά να στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας, λαμβάνουμε υπόψιν  κάθε πρόταση, η παράπονο που έχουν να μας πουν, παρεμβαίνοντας με όσα μέσα διαθέτουμε, μέχρι την τελική  επίλυσή τους!










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια