Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ με πτήση από Αθήνα προς Λιθουανία - Εμπλοκή Λευκορώσων πρακτόρων


Ανάρτηση του δημοσιογράφου Κώστα Ονισένκο


Η λευκοΡΩΣΙΚΗ KGB σήμερα κατέλαβε αεροπλάνο που πετούσε από Αθήνα.

Απίστευτο περιστατικό με αεροπλάνο της RianAir που εκτελούσε πτήση Αθήνα - Βίλνιους. Κατά τη διάρκεια της πτήσης το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Λευκορωσία μετά από ειδοποίηση για βόμβα. Το αεροπλάνο μάλιστα συνοδεύτηκε από λευκορωσικό στρατιωτικό αεροπλάνο Mig29. Ένας από τους επιβάτες που πετούσε από την Αθήνα ήταν ο Ρομαν Προτασέβιτς, ιδρυτής του telegram - καναλιού NEXTA, που είναι το νούμερο ένα μέσο ενημέρωσης που κατήγγειλε τον Λουκασένκο και την χούντα που έχει επιβάλλει στη Λευκορωσία με τη βοηθεια του Πούτιν. Ενδεχομένως άτομα της λευκορωσικής KGB επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο από την Αθήνα μαζί με τον Προτασέβιτς προκειμένου να τον συλλάβουν και να τον παραδώσουν στην KGB της Λευκορωσίας. Προφανώς φαίνεται ότι το πρόβλημα της χούντας στην Λευκορωσία αφορά πλέον όχι μόνο τη Λευκορωσία αλλά και όλες τις πολιτισμένες δημοκρατικές χώρες.

Ο ίδιος ο Προτασέβιτς πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο στην Αθήνα ειδοποίησε ότι παρατήρησε ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από έναν ρωσόφωνο άγνωστο μέσης ηλικίας, ο οποίος επιχείρησε να φωτογραφίσει τα έγγραφά του πριν τον έλεγχο διαβατηρίων και στη συνέχεια απομακρύνθηκε παρά το γεγονός ότι είχε έρθει η σειρά του να περάσει έλεγχο.

Φαντάζομαι ότι επειδή στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ υπάρχουν παντού κάμερες, δεν θα είναι δύσκολο για τις ελληνικές αρχές να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του άγνωστου αυτού ατόμου.

Ο Προτασέβιτς συνελληφθη και προς το παρον η τύχη του αγνοείται.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια