Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΣΥΜΑ: Όλοι έχουμε καταλάβει ότι μπροστά στις φιλοδοξίες σας δεν υπολογίζετε ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ


Ανακοίνωση τής Συμμαχίας Μάχιμων Αστυνομικών: Τη στιγμή που το Δευτεροβάθμιο όργανο Αστυνομικών έχει μείνει σε απόλυτη απραξία (τον τελευταίο μήνα η μόνη ενέργεια είναι το ότι αιτήθηκε παράταση των κανονικών αδειών του 2020 !!!!) , για άλλους κλάδους έχει διαρρεύσει πρόθεση από την πολιτεία να λάβουν επίδομα covid αλλά η Ομοσπονδία μας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ,το μισθολόγιο χάθηκε πανηγυρικά στο Σ.Τ.Ε. από λάθος χειρισμούς, το επικίνδυνο του επαγγέλματος μετά από ομολογία της ίδιας της Ομοσπονδίας δεν έχει διεκδικηθεί ποτέ στις αρμόδιες επιτροπές του αρμόδιου Υπουργείου ούτε έχει εκπονηθεί εμπεριστατωμένη πρόταση για την υπαγωγή μας και ενώ το βαθμολόγιο, που περιμέναμε σύμφωνα με τους ίδιους να νομοθετηθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο!!!!, ακόμα έρχεται, το μόνο που συνεχίζει να τους ενδιαφέρει στις τελευταίες συνεδριάσεις είναι το πότε θα κάνουν εκλογές για να ανανεώσουν την θητεία τους και την καρέκλα τους.         

           Χθες 19-05-2021 , ενώ το υπ’αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 29922 από 13-05-2021 Φ.Ε.Κ. πουθενά δεν προβλέπει ότι μπορούν να γίνουν εκλογοαπολογιστικά συνέδρια με φυσική παρουσία σε κάλπες (ως γνωστόν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιούνται τουλάχιστον 3 ψηφοφορίες σε κάλπη), το Προεδρείο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ανακοίνωσε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι βρήκαν ξενοδοχείο στην Αττική ώστε να πάμε σε εκλογές με φυσική παρουσία σε κάλπες 5-6 Ιουνίου 2021 !!!!! ενώ λόγω Covid έχει δοθεί παράταση σε όλα τα διοικητικά όργανα των σωματείων όλων των βαθμών έως 30 Ιουνίου 2021 και πιθανόν θα ανανεωθεί. Για όσους δεν θυμούνται τον Μάρτιο του 2020 προσπάθησαν να κάνουν αιφνιδιαστικά παράτυπες εκλογές με αποτέλεσμα να ακυρωθούν κατόπιν δικαστικής απόφασης χωρίς κανένας να αναλάβει την ευθύνη αλλά και τα έξοδα για την αντικαταστατική αυτή ενέργεια. Επίσης μέσα στην πανδημία έχουν ανακοινώσει άλλες τρείς φορές ημερομηνίες διεξαγωγής εκλογών.

           Με ποια λογική και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνέδρους αλλά και τους πολίτες, τη στιγμή που η Αττική συνεχίζει σταθερά σε κρούσματα και διασωληνωμένους, οι εμβολιασμοί δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, οι επιδημιολόγοι προειδοποιούν και η Πολιτεία παρά τη δύσκολη κατάσταση πήρε το ρίσκο να επανεκκινήσει την οικονομία και τον τουρισμό για να μην χαθούν επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας, έχετε σκοπό να καλέσετε στην Αττική 640 εκπροσώπους από ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για δύο ημέρες και οι οποίοι μετά το πέρας του Συνεδρίου θα πρέπει να επιστρέψουν ξανά στις ιδιαίτερες πατρίδες τους με ότι αυτό συνεπάγεται για την διασπορά του ιού.;

         Σχεδόν σε όλα τα Πρωτοβάθμια έχουν λήξει οι θητείες των διοικητικών οργάνων (και των αντιπροσώπων αλλά αυτό θα μας απασχολήσει ιδιαιτέρως όταν φτάσει η ώρα) αλλά προς τιμήν τους ΟΛΑ με σεβασμό στο συνάδελφο και στους συμπολίτες αναμένουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ προτού εξαγγείλουν εκλογές αφού δεν μπορούν να κάνουν εκλογοαπολογιστικές Γενικές Συνελεύσεις και ψηφοφορίες με φυσική παρουσία κάνοντας χρήση της σχετικής παράτασης.

          Την 17-05-2021 η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ομόφωνα, ζήτησε από τον Υπουργό Εργασίας να δοθεί παράταση της θητείας των οργάνων μέχρι 31/12/2021 καθώς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν εκλογοαπολογιστικές Γενικές Συνελεύσεις στα δεκάδες πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Σωματεία που εκπροσωπεί. Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. πως μπορεί άραγε πριν λήξει η παράταση και με ποιού άδεια θα μετακινηθούν εκατοντάδες άτομα από κάθε γωνιά της Χώρας στην Αττική; Οι νόμοι εκεί δεν ισχύουν; Ποιος θα έχει την ευθύνη εάν και ΕΝΑΣ από τους αντιπροσώπους- συνέδρους επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του θετικός και με κίνδυνο να μεταδώσει τον ιό στους συναδέλφους και την οικογένειά του;

         Ως γνωστόν για να πραγματοποιηθεί το εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. γίνεται αίτημα προς την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία προκειμένου να λάβουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι δύο ημέρες συνδικαλιστική άδεια προκειμένου να μετακινηθούν στον τόπο που θα πραγματοποιηθεί. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Ηγεσία θα σταθεί στο ύψος της και δεν έχει σκοπό να συμμετέχει ενεργά σε τέτοιες παρατυπίες που πιθανότατα θα επιφέρουν και ποινικές και αστικές ευθύνες σε βάρος των διοργανωτών αλλά και σε όσους επιτρέψουν την διοργάνωση σε περίπτωση που έστω και ένας σύνεδρος νοσήσει ή λόγω του ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα ή επιλέξει να εφαρμοστεί ο νόμος αποκλειστεί από μία εκλογική διαδικασία αφού σε κάθε περίπτωση θα ακολουθηθεί η οδός της δικαιοσύνης και από εμάς αλλά και από πολλά πιστεύουμε πρωτοβάθμια Σωματεία αλλά και απλούς αντιπροσώπους.  

     

        Όλοι έχουμε καταλάβει ότι μπροστά στις φιλοδοξίες σας δεν υπολογίζετε ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ αλλά υπάρχουν ζητήματα που ξεπερνάτε κάθε λογική και χρίζουν ηθικής αξιολόγησης από όλους μας. Σεβαστείτε τα μέλη σας και τους αντιπροσώπους των συναδέλφων μας.

 

            

 

 

                                   Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΣΥ.Μ.Α.  









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται. Δεν σας είδα πουθενά τόσο καιρό που δουλεύουμε αν σας ένοιαξε μήπως πάθουμε κάτι... Τώρα σας πήρε ο πόνος. Βγείτε σε κάνα κανάλι να σχολιάσετε και αφήστε εμάς τους απλούς πλην τίμιους θνητούς να πορευτούμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιλατε εσεις που για χαρη του ψωνιου και της ματαιοδοξιας του μπροσταρη σας διασυρεστε παντου και εχετε γινει ουρα του Μπαρμπα-Γιωργου???
Γιατι φιλοδοξια δεν ειχε ο μπροσταρης σας ποτε,μια ζωη ματαιοδοξος ηταν και πουλουσε αυτους που τον εσωζαν για να φαινεται
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν θέλετε εκλογές γιατί τις φοβάστε μην χάσετε τις άδειες σας πείτε το
Επιτέλους