Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Φωκίδας: Πρακτική εκπαίδευση Δοκίμων Αστυφυλάκων Β΄εκπαιδευτικής περιόδου


Έγγραφο τής Ένωσης Φωκίδας: Με την υπ΄αριθ. 1728/21/794686 από 18/04/2021 Διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, καθορίζονται οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στις οποίες θα κατανεμηθούν οι επτακόσιοι είκοσι οκτώ (728) δόκιμοι αστυφύλακες, της Β΄ εκπαιδευτικής περιόδου της εκπαιδευτικής σειράς 2020-2022, προκειμένου όπως πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εκπαίδευση, για το διάστημα από 20/07/2021 μέχρι 30/10/2021.

  Μετά λύπη μας διαπιστώσαμε ότι, καίτοι οι υπηρεσίες κατανομής των δοκίμων αστυφυλάκων αφορούν ως επί το πλείστον τουριστικούς προορισμούς, έχει εξαιρεθεί για ακόμη μία χρονιά η Φωκίδα και συγκεκριμένα η περιοχή των Δελφών.

Κύριε Αρχηγέ,

  Η περιοχή των Δελφών, μια περιοχή παγκοσμίου εμβέλειας και φήμης, μια περιοχή με τεράστια επισκεψιμότητα από χιλιάδες Έλληνες και ξένους τουρίστες, δε χρειάζεται επιπλέον συστάσεις.

  Το μόνο που χρειάζεται είναι η δική σας παρέμβαση για τη διόρθωση αυτής της χρόνιας και επαναλαμβανόμενης αδικίας, με την τροποποίηση της παραπάνω σχετικής διαταγής και τη συμπερίληψη των Δελφών, στις υπηρεσίες που θα κατανεμηθούν οι δόκιμοι αστυφύλακες. Σημειωτέον ότι, θα είναι τεράστια η βοήθεια και προς τους ίδιους τους δόκιμους, καθόσον υπάρχουν δόκιμοι οι οποίοι προέρχονται από τη Φωκίδα, διαθέτουν κατάλυμα και φυσικά μιας και οι απολαβές τους ως δόκιμοι, είναι πενιχρές, δε θα επιβαρύνουν περισσότερο τον προϋπολογισμό των οικογενειών τους.

  Κύριε Αρχηγέ,

  Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας και αναμένουμε τη διόρθωση αυτής της κατάφωρης αδικίας.


 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια