Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τραγωδία στη Δράμα: Συνοριοφύλακας αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στην καρδιά


Νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Δράμα βρέθηκε συνοριοφύλακας. Ο άνδρας λίγο πριν αναλάβει την υπηρεσία του, εντοπίστηκε στις 12.30 το μεσημέρι μέσα στην οικία του, χτυπημένος με μία σφαίρα στην καρδιά.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο θάνατος του άνδρα οφείλεται πιθανότατα σε αυτοκτονία ωστόσο δεν αποκλείεται και το σενάριο να εκπυρσοκρότησε το όπλο του.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άνδρας είχε προσληφθεί στην συνοριοφυλακή τον περασμένο Φεβρουάριο και στην οικία διέμενε μόνος του.

 

Μιχάλης Τεζάρης




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν μερικού μήνες πέρασε ψυχοτεχνικά για να μπει στο σώμα. Κανένας επιστήμονας από την επιτροπή δεν είδε κάτι για να σωθεί το παιδί?? Σε τι αποσκοπούνε τότε τα ψυχοτεχνικά? Θα είχε σωθεί μια ψυχή.

Μακάρι να ηρέμησε η ψυχή του...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνήθως αυτός που αυτοκτονεί αφήνει σημείωμα.Ελλειψει μαρτυρα αυτόπτη νομίζω ότι ο άτυχος σύνορο φύλακας πιθανόν αυτόπυροβολήθηκε από μη ασφαλές χειρισμό του όπλου του. Κάποτε από έλεγχο ρουτίνας του υπηρεσιακού μου όπλου κινδύνεψα κι εγώ κ γλύτωσα στο παρά 1...Προσοχη στο χειρισμό του όπλου-ακολουθείτε σχολαστικά βημα-βημα όσα έχετε διδαχθεί για την ασφάλεια τη δικιά σας και των γύρω σας.Ο Θεός να τον αναπαυσει-Συλληπητηρια στους οικείους του.