Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συλλυπητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής


Ανακοίνωση της Ένωσης Βορειοανατολικής Αττικής: Η δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε την Ελληνική και Παγκόσμια Κοινή Γνώμη.

Το ειδεχθές της πράξης είναι πρωτοφανές στα εγκληματολογικά χρονικά και δυστυχώς είναι ένας σοβαρός ενδείκτης «αναβίβασης» των βίαιων εγκλημάτων και στην Ελλάδα.

            Το Δ.Σ εκφράζει σήμερα, την ημέρα της τελετής της κηδείας της Καρολάιν στην Αλόννησο, τα θερμά συλλυπητήρια στο σύζυγο και στην οικογένειά της και ελπίζουμε να έχουν τη δύναμη να ξεπεράσουν τον αδόκητο, απρόσμενο και άδικο χαμό της.

            Παράλληλα είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε δυσάρεστοι για ακόμη μια φορά, καθώς είχαμε αναφερθεί επανειλημμένα στην αριθμητική ανεπάρκεια των Α.Τ και Τ.Α της Δ/νσης Βορειοανατολικής Αττικής. Δυστυχώς οι Επαίοντες είχαν την άποψη ότι η αστυνόμευση μπορούσε να υλοποιηθεί και να επιτευχθεί με υποστελεχωμένα τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας. Ίσως δεν είναι σήμερα κατάλληλος χρόνος να αναφερθούμε διεξοδικά σ’όλες τις πτυχές του τεράστιου αυτού θέματος , όμως υπήρξαμε πολλάκις μάντεις σχετικά με το τι έμελλε γενέσθαι. Η ποιοτική αναβάθμιση εγκλημάτων είναι πλέον εξόφθαλμη και οι ενδεδειγμένες λύσεις σωστής και σύγχρονης αστυνόμευσης αναδεικνύονται από μόνες τους. Ίσως έτσι αποφύγουμε στο μέλλον κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Αν εμμείνουμε στην ίδια στρατηγική και τακτικές τότε είναι βέβαιο ότι σε λίγο θα μιλάμε για το επόμενο «χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου».

 









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό θα είναι πριν κάνουμε κριτικη στους άλλους για τα αίτια της εγκληματικοτητας να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Να εξετάσουμε δηλαδή το ρόλο μας στη διαλυση μαχιμων και αποτελεσματικων υπηρεσιών για να εξυπηρετήσουμε τα ταπεινά ένστικτα φίλων μας, την υπερενισχυση συγκεκριμένων τμημάτων φιλετων με ταυτόχρονη αποδυνάμωση άλλων, καθώς και την αθρόα αποστολή αστυνομικων ψηφοφόρων για τις νησιωτικήες διακοπές τους σε βάρος των υπηρεσιών τους που ψυχορραγουν. Δε θα αναφερθώ σε τυχόν ρόλο σας για απόσπαση αστυνομικων σε φυλάξεις γιατί αποτελεί ολόκληρο κεφάλαιο. Τα τελευταία χρόνια αποκτήσατε υπερεξουσιες οι οποίες δε σας καθιστούν απλα ισοτιμους συνδιοικητες αλλα απόλυτους άρχοντες! Η εξουσία ομως φέρει μαζι της δυστυχώς και την ευθύνη κυριοι!! Σταματήστε να κρύβεστε πισω απο τα ανθρωπάκια που παριστανουν οτι διοικουν και αναλάβετε τις ευθύνες σας!!
Ο χρήστης fotogenesis είπε…
Η ΟΠΚΕ ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκε λόγο της μεγάλης εγκληματικότητας στην περιοχή των Διαβατών. Έχει στελεχωθεί από συναδέλφους διαφόρων Διευθύνσεων πράγμα που σημαίνει μεγάλο κόστος για την ΕΛΑΣ,αντ αυτού οι συνάδελφοι απασχολούνται στη φύλαξη του πρύτανη κάθε βράδυ και μάλιστα εκτός του τομέα τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λογια λόγια εσείς εκεί στα προεδρεία αλήθεια από ποτέ έχετε να δουλέψετε στην αστυνομία? Ξέρετε τι γίνεται έξω? Μάλλον όχι. Σταθερά...Αθηνών...σταθερά Αθηνών...και εσείς σοφία και πνεύμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως η Τροχαία φίλε μου που υπηρετείς μια χαρά άτομα έχει και δεν βοηθάει στην αστυνόμευση. Σίγουρα δεν ανήκει σε αυτές τις υπηρεσίες που αναφέρεσαι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο τροχονόμος που τυχόν αναφέρεσαι να είναι ακόμα χειρότερος από αυτό που περιγράφω αν έρθει στα πράγματα!! Δυστυχώς για εσάς υπάρχουν και αστυνομικοί που δεν ζουνε μεσα στον συνδικαλιστικο σας μικρόκοσμο του στυλ αν δεν είσαι μαζί μας εισαι εναντίον μας!!! Σοβαρευτείτε ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας και βοηθήστε την κατάσταση!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απορω γιατι δεν εβαλες αυτην την φορα ονομα ενω ολοι ξέρουμε ποιος εισαι. Τουλαχιστον τοσο καιρο εβαζες δυο σειρες τιτλο αλλα ησουν σταθερος.Τωρα αλλαξανε οι οδηγιες απο ανωθεν?