Καταγγελία για την επιλογή αστυνομικών που θα στελεχώσουν πρεσβείες


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: Για ακόμη μια φορά η αναξιοκρατία έκανε πάλι το θαύμα της, και αναφέρομαι στην επιλογή αστυνομικών για Διπλωματικές Χώρες για τις εκδόσεις θεωρήσεων.  Για ακόμη μια φορά ούτε συνέντευξη ακολούθησε, τις θέσεις τις είχαν καπαρώσει πριν καν αιτηθούν (πολλοί το δήλωναν ευθαρσώς από πριν) και αποκλείστηκαν άτομα με γνώση Αγγλικών και με οικογένεια (με ένα, δύο ή και περισσότερα παιδιά). 

Διάλεξαν πολλά άτομα που εργάζονται στην Ασφάλεια Υψηλών Προσώπων κυβερνώντων, χωρίς να θυμούνται καν Αγγλικά, καθώς και από την ίδια τη Διεύθυνση που είναι υπεύθυνη για να τους στείλει! 

Ως πότε θα συνεχίσει έτσι αυτή η κατάσταση; Να δίνουν κατευθείαν τη λίστα τότε με όποιους θέλουν εκείνοι να πάνε εξ' αρχής. 

 
13 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Να μη θυμούνται η να μην ξέρουν αγγλικά και όχι μόνο...ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Να μάθετε τι ψηφίζετε άλλη φορά!!!

Ανώνυμος είπε...

Την αποσπάση για Μύκονο που βγήκε τώρα ποιος την είδε; την είδε κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Ολοι βάζουν κάποιον απλα αν δεν επιλέγουν φταίει το συστημα τα ξερουμε αυτα ε; Μην κανουμε ότι πέσαμε απο την Ακρόπολη ας ειμαστε ολοι ειλικρινείς

Ανώνυμος είπε...

Άτοπο...
Η κομματολατρεία και η οσφυοκαμψία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια...!

Unknown είπε...

Ως πάντα θα συνεχίζετε αυτή η κατάσταση

Ανώνυμος είπε...

Αφου είναι γνωστό σε όλους μας, ότι για να πας σε Πρεσβεία, πρέπει να έχεις πολιτικό μέσον (βύσμα), αλλιώς το ξεχνάς. Από εκεί και πέρα όσο και να ψαχτείς, άκρη δεν θα βγάλεις.

Ανώνυμος είπε...

Θα συνεχιστεί όσο εσείς οι ίδιοι θα το ανέχεστε και το ανέχεστε. Το σοφό είναι να στρέψεις το ερώτημα στον εαυτό σου και τους συναδέλφους σου.

Ανώνυμος είπε...

Ναι σε όλα οι εκλογές σας φταίνε...όλες οι κυβερνήσεις το ίδιο είναι πάρτε το χαμπάρι είμαστε σε μια χώρα χειρότεροι από τη Κολομβία και το Μεξικό, όλοι τα παίρνουν από παντού και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει έτσι ήταν και έτσι θα είναι ο Έλληνας ρουφιάνος για να σώσει τον κωλο του καλοπερασακιας απατεώνας πως θα φάει τον άλλον και μονίμως μιζέρια γκρίνια, εγώ δουλεύω δεν πήρα επίδομα εμένα με ξέχασε η κυβέρνηση θα τα πούμε στην κάλπη.. και ο άλλος έχει να πάει 2 χρόνια για δουλειά, όπως π.χ. συνδικαλιστές, αξιωματικοί, γραφεία κτλ εμετός.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ

Unknown είπε...

Τα ίδια και τα ίδια.. αυτή η μίζερη αναξιοκρατία έχει επικαθήσει σε κάθε πτυχή της υπηρεσιακής ζωής των συναδέλφων σε σημείο που δεν εντυπωσιάζει τίποτα πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Ενω με την προηγουμενη κυβερνηση που ξεκινησαν τα εξαμηνα στις πρεσβειες και τα προξενεια οσοι πηγαιναν ειχαν τελειωσει αγγλικη φιλολογια.
Πως φαινεται οτι εισαι προβοκατορας και αδιαφορεις για το δικαιο

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια ισχύουν για όλους! Μυγιαστηκες;