Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διέσχισε τη μισή Ευρώπη για να συλληφθεί στην Αθήνα με τα ναρκωτικά


Αν και άγνωστος στις ελληνικές αστυνομικές αρχές, ένας 55χρονος οδηγός διεθνών μεταφορών μπήκε στο στόχαστρο τής Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς τα στελέχη της είχαν πληροφορία ότι με το φορτηγό του έφερνε ναρκωτικά στη χώρα μας από την Ισπανία.

Ο 55χρονος έφθασε στο λιμάνι της Πάτρας την περασμένη Τρίτη και αμέσως τέθηκε υπό παρακολούθηση από τους άνδρες του Λιμενικού. Λίγη ώρα αργότερα, προστέθηκαν και τα "μάτια" της Δίωξης Ναρκωτικών. Πρόθεση των αστυνομικών δεν ήταν να τον ακινητοποιήσουν κατά την άφιξή του, στην προσπάθειά τους να φθάσουν μέχρι την παράδοση των ναρκωτικών και τους παραλήπτες τους. 



Τα ξημερώματα τής Τετάρτης έγινε μία προσπάθεια να παραδώσει το εμπόρευμά του, αλλά για άγνωστο λόγο αυτή απέτυχε και έτσι οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και του πέρασαν χειροπέδες. 

Στο επικαθήμενο, ανάμεσα σε εμπόρευμα πλακιδίων, εντόπισαν περισσότερα από 58 κιλά κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία μετέφερε από την Ισπανία, μέσω Ιταλίας ο 55χρονος.




Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι  ο συλληφθείς γνώριζε πολύ καλά το φορτίο, που είχε μαζί του, και δεν είναι το πρώτο τέτοιο ταξίδι, που πραγματοποιούσε, ενώ υπολογίζουν ότι η αμοιβή του ξεπερνούσε τις 11.000 ευρώ.

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια