Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μητσοτάκης για το θρίλερ με την πτήση από Αθήνα: Σοκαριστική και άνευ προηγουμένου πράξη


Για συγκλονιστική και σοκαριστική πράξη έκανε λόγο ο Κυριάκος Πρωθυπουργός , αναφερόμενος στο γεγονός ότι πτήση της Ryanair εξετράπη της πορείας της και από το Βίλνιους όπου ήταν ο προορισμός της προσγειώθηκε στο Μινσκ προκειμένου να συλληφθεί ο Λευκορώσος δημοσιογράφος και ακτιβιστής της αντιπολίτευσης Ρόμαν Προτάσεβιτς ο οποίος επέβαινε στο αεροπλάνο.

 

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός: "Η αναγκαστική προσγείωση εμπορικής πτήσης για τη σύλληψη ενός δημοσιογράφου είναι μία άνευ προηγουμένου, σοκαριστική ενέργεια. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των επιβατών. Αύριο στη Σύνοδο Κορυφής πρέπει να εκφραστεί η ανάγκη για αύξηση της πίεσης στη Λευκορωσία. Φθάνει!"


enikos.gr









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να πεις στους Ρώσους αυτά να γελάνε κάνα μήνα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με τον οτσαλαν τι έγινε?σοκαριστηκε ο Ευρωπαίος που εμεις τοτε καναμε την κοτα, βεβαια με τους πραξικπραξικόπηματιες τουρκους υψωσαμε κεφαλι.. Κανει μπαμ οτι κατασκεύασε κατηγοριες η κυβέρνηση μπελαρους τσαμπα χωσανε στη φυλακή τον άνθρωπο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μη μας ξεχασεις προεδρε,δεν θα σας ξεχασω προεδρε το εχω παρει πανω μου,πως το λενε το εχω αναλαβει ο ιδιος προσωπικα!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!