Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν γλίτωσε την απόσπαση ο Ανθυπαστυνόμος της ΔΙΑΣ


Σε σήριαλ φαίνεται πως εξελίσσεται η απομάκρυνση του βραβευμένου από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Ανθυπαστυνόμου της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο βίντεο να απεγκλωβίζει με περισσή ψυχραιμία το φίδι από το μοτέρ αυτοκίνητου και απέσπασε χιλιάδες θετικά σχόλια πολίτων στα Social media.

Η Υπηρεσία του, μόλις μία ημέρα μετά, του επεφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη καλώντας τον να παραλάβει Φύλλο Πορείας για την εκτέλεση διαταγής απομάκρυνσης του από την Άμεση Δράση, που εκκρεμεί και είχαμε δημοσιεύσει στο bloko.gr., παρόλο που ο ίδιος έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια για την ακύρωση της και παρά το γεγονός ότι σε λίγες μέρες θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής που έχει καταθέσει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.
Στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έχουν διαμαρτυρηθεί Φιλοζωικές Οργανώσεις , συνδικαλιστές συνάδελφοί του, αλλά και απλοί πολίτες, οι οποίοι κάνουν λόγο για  αυθαίρετη, άδικη και αναιτιολόγητη  πράξη της Διοίκησης της Άμεσης Δράσης.

Η Ηγεσία, όμως, έκανε δεκτή την εισήγηση του Διοικητή της Άμεσης Δράσης Αττικής για την απομάκρυνση του Ανθυπαστυνόμου.









Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α ρε κατακαημενε αστυνομικε..με τοσα χρονια υπηρεσιας και εισαι ακομα στον δρομο και αυτό ειναι το ευχαριστώ της Υπηρεσίας..δεν πήγαινες κ εσυ να χωθεις σε καμια τρυπα να μην σε βλεπει ανθρωπος;;
Ο χρήστης kostas303 είπε…
Τι σχέση έχει ρε παιδιά η μετάθεση του κυρίου με το φίδι; Θα μας τρελάνετε τώρα; Ότι ναναι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε ποια Υπηρεσία τον αποσπούν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως ξέρουν κάτι περισσότερο που δεν ξέρετε εςεις ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ήταν μικρό το φίδι έπρεπε να είναι κανένα 8μετρο ανακόντα και μετά δεν θα τον κουνούσε κανένας από τη ΔΙ.ΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαφωτισε μας γιατι εμεις που τον ξερουμε τοσα χρονια δεν εχουμε ακουσει κατι επιμεμπτο μεχρι σημερα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μηπως το φιδι δεν βρεθηκε τυχαια στη βαρδια του και μηπως το βιντεο δεν εγινε τυχαια viral και μηπως δεν βγηκαν εκπροσωποι φιλοζωικων να μιλησουν στα καναλια τυχαια; και που στο καλο κολλαει και απο ποτε πεφτει λογος στις φιλοζωικες να παρεμβαινουν στις εσωτερικες διεργασιες της αστυνομιας; ελεος δλδ τι αλλο θα ακουσουμε. Ανθυπαστυνομε μαλλον ηρθε η ωρα να κατσεις στην ηλκτρικη καρεκλα να κανεις και λιγο αξυπ να γραφεις αυτα που θα σου φερνει η δι.ας. και να ασκησεις τα ανακριτικα σου καθηκοντα , τα τμηματα εχουν ελλειψεις μεγαλες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΕΛ ΑΣ εινε μια μανα που τρωει τα παιδια της
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν είναι καλός στα καθήκοντά του,τότε πολύ κακώς τον μεταθέτουν.Αν όμως υπάρχει άλλος λόγος που προφανώς δεν γνωρίζουμε, τότε τα φιλοζωικά του αισθήματα δεν έχουν καμία σχέση με την υπηρεσία. Υπάρχουν ένα σωρό φιλοζωικές που μπορεί να πάει και να προσφέρει.