Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αχαΐα: Αστυνομικός "έριξε" πρόστιμο σε...αστυνομικό γιατί δεν φορούσε μάσκα


Αστυνομικός "έριξε" πρόστιμο 300 ευρώ σε αστυνομικό για μη χρήση μάσκας.

Το περιστατικό έγινε πρόσφατα σε κατάστημα σούπερ μάρκετ της Αχαΐας, όταν η Αστυνομία κλήθηκε από την προϊσταμένη της επιχείρησης γιατί ο συγκεκριμένος άνδρας, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αρνείτο να φορέσει την μάσκα του ενώ ψώνιζε.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο κατάστημα και αμέσως επέβαλλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο στον αστυνομικό ο οποίος καλείται τώρα να πληρώσει για την επιμονή του να μην συμμορφωθεί στα προβλεπόμενα μέτρα για την μη διασοπρά του κορονοϊού.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο συγκεκριμένος αστυνομικός φέρεται να είχε προκαλέσει και πάλι προβλήματα, μη χρησιμοποιώντας μάσκα στη διάρκεια επισκέψεών









Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα ήταν εμβολιασμενος, έτσι δεν είπε και ο Γωγος, είμασταν παρέα εμβολιασμενων, λες και δίπλα φουλ δεν περνούσαν άλλοι άνθρωποι. Οι αστυνομικοί ας σταματήσουν να ρίχνουν πρόστιμα για μάσκες γιατί ο λαός τους έχει βαρεθεί όπως λειτουργούν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
STOKOS, μιλάμε για ΣΤΟΚΟ. Δεν υπάρχουν σχόλια. Η βλακεία είναι αθάνατη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από βδομάδα και αυτόφωρα για άρνηση self test.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενώ αυτοί που του έκοψαν το πρόστιμο ξουράφια
Εκτέλεσαν στο έπακρο το καθήκον τους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά του έκαναν...αυτός άμα τον στείλουν να κόψει κλήση θα πει δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εννοειται ειδικά σε εμάς τους αστυνομικούς...όταν μας στέλνουν να περνούμε αυτόφωρα αρνητές δεν μιλάει κανένας....οποίος δεν θελει να κάνει σελφ τεστ να έχει τα ... να αρνηθεί να πάρει και αυτόφωρο πολίτες που αρνούνται...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι δε είδες μεγάλε ρίχνουν πολλα πρόστιμα...10 εκατομμύρια τουλάχιστον τη μέρα γίνονται λόγω κοβιντ και γράφουν 200 τη μέρα σε όλη την Ελλάδα...έπρεπε να ζεις σε άλλη χώρα να σε έβλεπα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ καλά του έκαναν. Ένας χαζός εκθέτει όλους τους αστυνομικούς στην Πάτρα. Και θα πρέπει να ελεγχθεί και πειθαρχκα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι αστυνομικοί, μας αρέσει δεν μας αρέσει, πρέπει να είμαστε κατά το δυνατόν υπόδειγμα και να εφαρμόζουμε πρώτοι τον νόμο, χωρίς να προκαλούμε. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός με την συμπεριφορά του (μιας και λόγω της μαγκιάς του να μην εφαρμόζει τον νόμο αλλά και να γράψει στα αρχ..... την παρατήρηση που του έγινε από τον υπεύθυνο του καταστήματος) εκτός των άλλων έφερε σε δύσκολη θέση και τους συναδέλφους του, που καλώς του επέβαλλαν πρόστιμο. Φυσικά και ο διοικητής του οφείλει να τον καλέσει σε απολογία προς παραδειγματισμό. Και για να προλάβω σχόλια τύπου "σιγά τι έκανε", ακόμα και στα φαινομενικά ασήμαντα πρέπει να είμαστε παράδειγμα για τους πολίτες και να μην έχουμε την νοοτροπία ότι λόγω ιδιότητας είμαστε στο απυρόβλητο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που αχαια έγινε αυτό?πρωτοποριακό πολύ!πρωτότυπο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο στους συνάδελφους που τον εγραψαν (δεν ειναι ειρωνεια). Επραξαν αριστα. Και πειθαρχικος ελεγχος οφειλει να γινει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και λίγα του έκαναν...Ο εν λόγω συνάδελφος δεν σέβεται τους συνανθρώπους του, δεν σέβεται όμως ούτε τους συναδέλφους του κ ούτε το ίδιο του το επάγγελμα.Σε κλειστή κοινωνία όπως η επαρχία το να κάνεις το κουτσαβάκι σε πολίτες που ξέρουν τι δουλειά κάνεις, είναι τραγικό!!Να είμαστε λεβέντες κ μάγκες εκεί που πρέπει κ να μην δίνουμε δικαιώματα να μας σχολιάζει αρνητικά ο κάθε ένας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πλάκα κάνεις...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δωρεάν είναι..Εύκολο είναι..Μπορεί να σώσει έστω κ από μια γριπούλα.. Άρα γιατί να μην το κάνουμε;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτοί έκαναν ότι προβλέπεται και καλά έκαναν.Αν ο άλλος θέλει να το παίξει ήρωας,αντιδραστικός,επαναστάτης,ειδικός λοιμοξιολόγος και ότι άλλο θεωρεί το άδειο του κεφάλι , ας υποστεί και τις συνέπειες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανάξιο σχολιασμού.πιθανον για να το κάνει τα αίτια είναι βαθύτερα.εχει γίνει κάτι αντίστοιχο και λίγο πιο παλιά για άλλη αιτία σε ομωρη διευθυνση.δειχνει άνθρωπο με θέματα ψυχολογικά.τι να κάνουμε.απο όλα έχει ο Ντορβάς.ο Θεός να του δώσει δύναμη να ξεπεράσει το οποίο θέμα μπορεί να εχει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτοί που του έκοψαν το πρόστιμο, είναι εκείνοι , που όπως και αυτός, έχουν υψώσει την δεξιάν και έχουν ορκισθεί να φυλάττουν πίστη εις την πατρίδα, υπακοή εις το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Το σχετικό ΦΕΚ για τις μάσκες , είναι ΝΟΜΟΣ του κράτους, αν δεν το γνωρίζεις. Δηλαδή σε ένα ατυχές παράδειγμα, σε ενημερώνω, ότι δεν μπορείς να κυνηγάς τον κλέφτη και παράλληλα να κλέβεις και εσύ. Τώρα όσο για τον χαρακτηρισμό " ξουραφια", τόσο σου κόβει, τόσα λες. Αν αυτός είναι ΣΤΟΚΟΣ, εσύ τον ξεπέρασες .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι διαφορετικό μπορούσε να κάνει αφου το περιπολικό πήγε στο σημείο κατόπιν καταγγελίας με σήμα του Κέντρου?
Να πήγαινε κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος?Συμφωνώ με τη μάσκα διαφωνώ με το υψηλό πρόστιμο.Αν και συνταξιούχος θα λεγα ότι με 300 ευρώ δεν θα έγραφα κανέναν.Ενω με 10-20 ευρώ θα έγραφα τριακόσιους την μερα.Για κάποιους μπορεί να ακούγεται αστείο το ποσό για άλλους όμως είναι ένα μεροκάματο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι στιγμή που υπήρχε καταγγελία, δεν μπορούσαν να κάνουν τα '''στραβά μάτια '''....
Ο χρήστης Η Αλήθεια είναι σκληρή είπε…
Δεν σεβάστηκε τους αστυνομικούς που έχουν χάση την μαζί με των ιό και δεν είναι λίγοι
Ο χρήστης kostas303 είπε…
Στην Ευρωπαική Ελλάδα του 2021 το αυτονόητο θεωρείται γεγονός που πρέπει να φιγουράρει στα site για μια βδομάδα.