Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση ΝΑ Αττικής: Άμεση ανάγκη επιπλέον ενίσχυσης του Αερολιμένα


Παραθέτουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Το τελευταίο διάστημα, σε αλλεπάλληλες συναντήσεις με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ θέσαμε το ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης του Αερολιμένα προκειμένου να αποφευχθούν σκηνές που θα δυσχεραίνουν την ομαλή διεξαγωγή του Διαβατηριακού Ελέγχου, της κυκλοφοριακής συμφόρησης (όσον αφορά την Τροχαία Αερολιμένα), αλλά και της διεκπεραίωσης των ζητημάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του Αστυνομικού Τμήματος και του Γραφείου Ασφαλείας του Αερολιμένα. 

Ήδη ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τους ελέγχους «PLF» και το στοίχημα που έχει αναλάβει η Χώρα μας με το άνοιγμα του τουρισμού θα πρέπει πάση θυσία να πετύχει για ευνόητους λόγους.



Επομένως, είναι αναγκαία η περεταίρω ενίσχυση με όσους συναδέλφους επιθυμούν να αποσπαστούν για να συμβάλουν στην προσπάθεια που συνδέεται άρρηκτα με την ανάταση της εθνικής οικονομίας.

Ως Ένωση, θα συνεχίσουμε με παρεμβάσεις και δημόσιο λόγο για τα αυτονόητα.

 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλιστα....καμία σχέση ότι ο πρόεδρος της Ένωσης υπηρετεί εκεί και θέλει να μαζέψει και άλλες σίγουρες ψήφους φτιάχνοντας δικούς του ε;;; Πρώτα ενισχύστε τα τμήματα και πολύ, πολύ μετά το Αεροδρόμιο. Και μην ακούσω για άλλη μια φορά την φθηνή δικαιολογία ότι είναι είσοδος ξένων τουριστών στη χώρα. Στην είσοδο θα κάτσουν 4-5 ώρες μαξ. Στο εσωτερικό όμως της χώρας πόσο;; εκεί δεν υπάρχει θέμα ε;
Και όποιος θέλει να πιστει παραπάνω ας ελέγξει πόσα οφειλόμενα υπάρχουν στη Διεύθυνση του αερολιμένα και πόσα σε διευθύνσεις αστυνομίας. Τόσο απλά.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιο γραφικοι και απο την Ακροπολη εχετε καταντησει!!!
Θα διαλυσουμε δηλαδη ολοι την υπολοιπη αστυνομια,που ειναι ηδη σχεδιν διαλυμενη για να καλοπερνανε οι βολεμενοι ψηφοφοροι σας στην υπηρεσια του προεδρου???
Ας κανει και αυτος καμια βαρδια παραπανω για να ξεκουρασει τους ταλαιπωρημενους συναδελφους τους.
Με τα τμηματα της διευθυνσης που κοντευουν να κλεισουν και που δουλευουμε σαν σκλαβοι σε ορυχεια θα ασχοληθειτε καθολου η δεν σας νοιαζε γιατι δεν ειμαστε τοσοι πολλοι ψηφοι μαζεμενοι και ελεγχομενοι οπως στο αεροδρομιο???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε βέβαια απο δημόσιο λόγο άλλο τίποτα