Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δομοκός: Έδειραν άγρια τον Γιάννη Δημητράκη μέσα στη φυλακή


Τον άγριο ξυλοδαρμό του καταδικασμένου για ληστείες και γνωστού αντιεξουσιαστή Γιάννη Δημητράκη, είχαμε το απόγευμα της Δευτέρας (24/5) στις Φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο Δημητράκης χτυπήθηκε βαρύτατα στο πρόσωπο και γενικά στο κεφάλι από 39χρονο Αλβανό βαρυποινίτη που εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Διακομίστηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και για λίγο δεν εισήχθη στη ΜΕΘ. Δείχνει μάλιστα μετά από 24 ώρες να διέφυγε τον κίνδυνο και αν όλα πάνε καλά θα μεταφερθεί στον ειδικό θάλαμο - κελί στον 1ο όροφο του ΓΝ Λαμίας, αφού τώρα νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική.

Αντίστοιχα ο 39χρονος Αλβανός βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/5) στα Δικαστήρια Λαμίας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του και στη συνέχεια συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης επιστρέφει στο Δομοκό.  Θυμίζουμε ότι το όνομα του Γιάννη Δημητράκη είχε ακουστεί πρόσφατα ως συμπαραστάτης του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα υπογράφοντας μαζί με το Νίκο Μαζιώτη κείμενο αλληλεγγύης, ενώ προχώρησαν κι εκείνοι σε απεργία πείνας για μερικές ημέρες.


https://www.lamiareport.gr










Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς καμία φορά τρώμε όχι μόνο να δίνουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για πρώτη φορά θα πω. ΖΗΤΩ Η ΑΛΒΑΝΊΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτά καλό είναι να μην συμβαίνουν. Πολιτισμένοι άνθρωποι είστε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ειχε ληστεψει εσενα και την οικογενεια σου θαθελα να δω ποσο μεγαλοψυχος θα ησουν. Καλα εκανε ο Αλβανος και τον σαπισε στο ξυλο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
------> Το αστείο.






------>Το κεφάλι σου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολιτισμένε πες μου που μένεις ναρθω να σε ληστεψω....