Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ν/Α στον Ταξίαρχο της Δ.Ε.Α.Δ. για τους Συνοδούς Αστυνομικών Σκύλων Περιπολίας και το Τ.Ε.Ε.Μ. του Αερολιμένα Αθηνών


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, με τον Α΄ Αντιπρόεδρο Ηλία ΒΡΕΝΤΑ, τον Ταμία Γιώργο ΤΣΑΠΑΡΑ, τον Αντιπρόσωπο Γιώργο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ και το μέλος της Ένωσης Κώστα ΔΟΥΡΟ, συναντήθηκαν την Τετάρτη 19/05/2021 και ώρα 13:00΄ με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Ταξίαρχο κ. Γεώργιο ΜΠΑΛΑ.

Υπήρξε, πάντα σε καλό κλίμα, μία εκτενής και εποικοδομητική συζήτηση η οποία επικεντρώθηκε κυρίως στα εργασιακά θέματα που αφορούν τους Συνοδούς Αστυνομικών Σκύλων Περιπολίας, καθώς και για ζητήματα ωραρίου του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) Αερολιμένα Αθηνών.

Ειδικότερα, ο Ταμίας της Ένωσης Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ τόνισε στον Διευθυντή της Διεύθυνσης πως για ότι αφορά το επιχειρησιακό σκέλος και εν γένει τη λειτουργία του Τ.Ε.Ε.Μ., θα πρέπει να λαμβάνεται πριν τη λήψη αποφάσεων και έκδοσης διαταγών, η γνώμη του αρμόδιου για τα θέματα αυτά Διευθυντή της Υπηρεσίας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων (Υ.Ε.Ε.Μ.Σ.Α.Σ.).

Ο Ταξίαρχος επεσήμανε στο Προεδρείο και τους συναδέλφους πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να διατηρηθούν τα κεκτημένα, αλλά και να μην δημιουργηθούν προβλήματα όσον αφορά την εκτέλεση Υπηρεσίας σεβόμενος τα Προεδρικά Διατάγματα.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας, αγωνιζόμενοι παρά τις δυσχέρειες, προκειμένου να διατηρηθούν τα κεκτημένα και να καλυτερέψουν οι συνθήκες εργασίας τους, πράγμα το οποίο επιβάλλεται.

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                         ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια