Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ. το μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων


Μετά από αρκετές εβδομάδες «ησυχίας» ή μεμονωμένων περιστατικών, τα ξημερώματα του Σαββάτου είχαμε μπαράζ καταδρομικών ενεργειών με… άρωμα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, όταν άγνωστοι έσπασαν με πέτρες και βαριοπούλες τις τζαμαρίες σε κατάστημα των ΕΛΤΑ Courier στον Πειραιά. Επόμενο «χτύπημα» λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, με στόχο το δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής στο οποίο άγνωστοι πέταξαν μπογιές και εξαφανίστηκαν.

Διπλή «επίθεση» είχαμε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στις 03:15 όταν με πέτρες και βαριοπούλες άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Νέο Φάληρο και δύο λεπτά αργότερα (03:17) στην είσοδο των ΚΕΠ –πάλι με τον ίδιο τρόπο- στο Μοσχάτο.

Σε όλες τις περιπτώσεις την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής, ενώ προκαλεί «πονοκέφαλο» στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. το γεγονός της επανεμφάνισης ομάδων που προβαίνουν σε καταδρομικές ενέργειες αντάρτικου πόλεως, μετά από εύλογο χρονικό διάστημα.

 





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πειράζει στείλτε σταθερά εσείς στα σπίτια του κάθε πικραμένου πολιτικού και δικαστικό. Η εγκληματικότητα στα κόκκινα περιπολίες 000000 όλα καλά δούλεψε και πάλι ο συνδικαλισμός.