Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξόρμηση της Τροχαίας στου Παπάγου


Γράφει ο Δ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μετά από καταγγελίες πολιτών για θόρυβο και κόντρες στην περιοχή Παπάγου και συγκεκριμένα στην Λ.Αναστασεως, άμεση ήταν η επέμβαση του Β.Τ.Τ Βορειανατολικης Αττικής παρουσία και της υποδιοικήτριας της υπηρεσίας,με την ενίσχυση σταθμού της Αττικής οδού!

Στο σημείο βεβαιώθηκαν πάνω από έντεκα παραβάσεις ΣΕΣΟ αφαιρέθηκαν πέντε άδειες οδήγησης.Ακονητοποιηθηκαν και μεταφέρθηκαν τρεις μοτοσυκλέτες με γερανό!

Ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά εννέα παραβάσεις covid για μετακίνηση πέραν του ωραρίου! Αξιοσημείωτο ήταν ότι δύο από τις ελεγχόμενες οδηγούς επέστρεψαν φέρνοντας στο εποπτικό όχημα δύο χυμούς ευχαριστώντας για την ευγένεια παρότι λίγο πριν είχαν  βεβαιωθεί παραβάσεις σε μέλη της παρέας τους!

Κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι άντρες και οι γυναίκες της Τροχαίας εργάζονται!Καθώς και το πρόβλημα των κατοίκων!Η παρουσία της Τροχαίας στην περιοχή του Παπάγου και του Σχοινιά είναι συνεχής τις τελευταίες εβδομάδες παρόλο το μεγάλο φόρτο της υπηρεσίας ,την μειωμένη στελέχωση και την μεγάλη περιοχή ευθύνης!









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τωρα δηλαδη τι θες να σου πουμε μπραβο που εκανες τη δουλεια σου? Ελεος πια. Ακομη και αυτο αρθρο το εγραψες για να το ποσταρεις. Πλανασαι πλανην οικτρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να αφήσουν τα τμήματα Τροχαίας να δουλέψουν στους δρόμους και τα στενά..Ποιοτικά όχι με αριθμούς..Να κόψουν τα πάρεργα όπως και από τα Α.Τ και τα .Τ.Α με τις κεντρικές υπηρεσίες μόνο που ενισχύουν έχει χαθεί ήδη το παιχνίδι..Δεν υπάρχει μόνο η ΟΕΠΤΑ μια χαρά μπορούν να δουλέψουν στον τομέα τους και τα Τ.Τ αρκεί να κοπούν οι ενισχύσεις στην υποδιεύθυνση!Όπως συμβαίνει και με τα Τ.Α στις υποδιεύθυνσης και τη ΔΑΑ..Κατά τα άλλα με το φιλότιμο του ο καθένας ; )
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο..Ευχόμαστε να συνεχίσετε.. Σταματώντας να σας χρησιμοποιούν άλλου και εσάς και τις υπόλοιπες υπηρεσίες!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αξία του άρθρου φίλε και η ουσία μένει..Η χολή καταπίνετε..Αλήθεια ποιος σε ρώτησε..;Εμάς μας αρέσει..
Ο ξύδιΤοπ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στους άντρες και τις γυναίκες τις Τροχαίας!Ελπίζουμε να μην σας διαλύσουν και εσάς!!