Συμβόλαιο θανάτου στη Ζάκυνθο: Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου


Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, προκάλεσε η υπόθεση της δολοφονίας του 53χρόνου επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής 7 Μαΐου δέχθηκε 19 σφαίρες από καλάσνικοφ.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών να εποπτεύει προσωπικά όλες τις ανακριτικές πράξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του 53χρόνου επιχειρηματία, ενώ ζήτησε να γίνουν όλες εκείνες οι αναγκαίες ενέργειες για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας του επιχειρηματία.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε συνολικά 19 σφαίρες σε όλο του το σώμα, όπως έχει δείξει η νεκροψία - νεκροτομή.

Κατά τις Αρχές πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια θανάτου με μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση δολοφονίας, και με εντολή από τον ηθικό αυτουργό να μην επαναληφθεί το λάθος που έκαναν οι εκτελεστές πριν από 11 μήνες όταν κατά τη διάρκεια επίθεσης δολοφόνησαν τη σύζυγο του 54χρονου και τραυμάτισαν τον ίδιο.

 
1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κακώς οι ΗΠΑ έδωσαν το όνομα Νεό Μεξικό σε μια πολιτεία τους. Εδώ είναι το Νέο Μεξικό της Δύσης. Με την ανοχή όλων των πολιτικών φορέων που ψηφίζουν και στηρίζουν την ατιμωρησία. Δεν πειράζει όμως έχει και τα καλά της η κατάσταση. Θα γίνουμε βάση και τόπος διαμονής όλων των ναρκεμπόρων και λαθρεμπόρων του πλανήτη. Να σου η ανάπτυξη που λέγαμε.