Πάτρα: Οι καλεσμένοι "αγρίεψαν" γιατί οι αστυνομικοί τους χάλασαν το γλέντι - Επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα


Απίστευτες σκηνές με πυροβολισμούς, επιθέσεις σε περιπολικά και κυνηγητά διαδραματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε σπίτι στο Κάτω Καστρίτσι. Όλα ξεκίνησαν όταν περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία για γλέντι που γινόταν παρουσία δεκάδων ατόμων , κατά τη διάρκεια του οποίου πυροβολούσαν στο αέρα.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στην περιοχή και έγιναν αντιληπτοί από τους καλεσμένους κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους. Μάλιστα πολλοί άρχισαν να πετούν πέτρες στους ένστολους, ενώ άλλοι με ξύλα στα χέρια χτυπούσαν το περιπολικό!

Αμέσως ενημερώθηκε το κέντρο επιχειρήσεων και κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο από άνδρες της ΟΠΚΕ, όσο και διμοιρία των ΜΑΤ. Ενώ το πλήρωμα του περιπολικού είχε απομακρυνθεί, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στην θέα της αστυνομικής δύναμης οι δράστες εξαφανίστηκαν και ξεκίνησε κυνηγητό από τους αστυνομικούς για να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Για το πρωτοφανές περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί από τους μετέχοντες στα επεισόδια έχουν αναγνωστεί.  

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά δυο αστυνομικοί.
4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει τώρα τραυματίστηκαν και 2 αναλώσιμοι αστυνομικοί και κάτι έγινε! Αυτή είναι η δουλειά τους να τραυματίζονται για να σπάνε πλάκα τα καλόπαιδα. Και νομίζω θα τα έκαναν πάνω τους οι διαδηλωτές με την αναγνώριση και το σχηματισμό δικογραφίας. Ήδη αναζητούν χαρτί και τόνερ για να τυπωθεί η δικαστική απόφαση για την τακτική δικάσιμο και της αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους (αν καταδικαστούν).
Για να τα έκαναν στην Ουγκάντα να δούμε. Αλλά ούτε στο νυχάκι δεν μπορούμε να τους μοιάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη θες να μοιάσουμε στην Ουγκάντα;

Ανώνυμος είπε...

Χωρις πλάκα ειδα την Ουγκάντα στο happy traveler, δεν τη λες και ασχημη χωρα να ζεις 😄😉😜

Ανώνυμος είπε...

Δεν στέλνεις ένα περιπολικό μόνο του σε τέτοια περιστατικά!