Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Σπίρτζης: Εδώ στην «Σιναλόα» έχουμε κάθε εβδομάδα πυροβολισμούς στους δρόμους και δολοφονίες


Ανάρτηση τού Χρήστου Σπίρτζη, τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ: Προς κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενταύθα

Καλημέρα σας. Καλή Κυριακή.

Χθες νέα δολοφονία και πυροβολισμοί στην Νέα Ιωνία. Οι συμπολίτες μας έτρεχαν σαν τρελοί, Σάββατο βράδυ, σε κεντρικό δρόμο.

Ελπίζουμε να είστε καλά εκεί που είστε ... γιατί εμείς εδώ στην «Σιναλόα» έχουμε κάθε εβδομάδα πυροβολισμούς στους δρόμους των πόλεων μας και δολοφονίες είτε απο συμβόλαια θανάτου είτε απο ληστείες σε σπίτια αθώων συμπολιτών μας.

Να είστε πάντα καλά...

Και πάλι καλή Κυριακή. Να είστε ξένοιαστοι εκεί που είστε... Και να μην σας προβληματίσουν ποτέ αυτά που βιώνουν κάθε μέρα οι πολίτες της χώρας μας...

 









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να σας πω εγώ γιατί συμβαίνουν αυτά..... Γιατί εσυ και το συναφι σου περάσατε στη Βουλή το Νομοσχέδιο με τις πιο ήπιες ποινές χαδι..... Η Αστυνομία τους πιάνει, τους ξαναπιανει και ξανά μανα τα ίδια και την επόμενη είναι έξω και ξανακάνουν τα ίδια....Να το εμπεδώσεις καλά ΕΣΕΙΣ ευθυνεστε για όλο αυτό το μπάχαλο + ότι γεμίσατε τη Χώρα με λαθρο.... Η συμβουλή μου, κρυψου στη τρύπα σου εσύ και το συναφι σου, μπας και πάρει μπρος ξανά αυτός ο τόπος... Προδότες, ανθελληνες, υποστηρικτές του μπάχαλου και της αναρχίας. (Αγαπητό bloko, να το δημοσιεύσεις παρακαλώ)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ζήτημα αλλαγών στη νομοθεσία και σκλήρυνση ποινών ούτε κουβέντα.Εχετε να δηλώσετε κάτι κ.ΣΠΙΡΤΖΗ η φοβάστε μη χάσετε ψηφοφόρους από τα ευαγή ιδρύματα?Μήπως αυτή η ραγδαια αύξηση οφείλεται σε δικές σας πολιτικές και νομοθετήσεις?Να έχετε υπ'όψιν στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλανε για σκοινί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχουν και θράσος να μιλούν αυτοί που με το νέο ποινικό κώδικα που προβλέπει ευνοϊκό καθεστώς για τις αποφυλακίσεις και έφερε πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες των φυλακών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραίες οι αμπελοσοφίες, το αποτέλεσμα μετράει όμως. Βία, κλοπές, συμβόλαια θανάτου και υποσχέσεις, λόγια και βολέματα των δικών μας παιδιών. Ξανά μιά απ τα ίδια. Ξανά απ την αρχή. Μη ταράζεστε... από αυτούς είστε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΈΣ:
Δηλαδή όλο το κακό οφείλεται στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ;
Στα τέσσερα (4) Χρόνια δημιουργήθηκε η εγκληματικότητα;
Είστε εκτός θέματος οι σχολιαστές, γιατί το θέμα του συντάκτη του άρθρου, αφορά στην τριήμερη κρουαζιέρα στην Τήνο, αμέσως με το άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων, ενώ εδώ, διαδραματίζονται εγκλήματα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοίτα ποιος μιλάει!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λίγη τσίπα κ. Σπίρτζη.
Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε.
Όταν εσεις περνάγατε την τροποποίηση του ΠΚ και συζητάγαμε πως να αντιμετωπισουμε τις αθρόες αποφυλακίσεις κακοποιών που ήσασταν;
Όταν ο δικός σας Λαμπρου μιλούσε με κακοποιούς στην φυλακή για τον πως μα βγαλετε από την μέση τον δικό σας Υπουργό ΠροΠο Πανούσης που ήσασταν;
Μιλάτε για Σιναλόα εσεις που ευτελίσατε την αστυνομία όσο ποτέ.
Μηδενιστές και αριστεροί του ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θυμηθείτε τον νόμο Παρασκευόπουλου ή τη δήλωση του μεγάλου αριστερού ηγέτη Αλέξη ότι στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα. Όλα αυτά πληρώνουμε σήμερα.