Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτησαν στο πόδι με το αυτοκίνητο αστυνομικό των ΜΑΤ


Εξύβρισαν, προσπάθησαν να διαφύγουν και τελικά πάτησαν με το όχημά τους αστυνομικό των ΜΑΤ. Αυτό συνέβη εχθές τα ξημερώματα περίπου στις 02:30 στη διασταύρωση των οδών Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής στο κέντρο της Αθήνας όταν δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Citroen C4, πλησίασαν τη διμοιρία των ΥΑΤ η οποία βρισκόταν στο σημείο και εξύβρισαν τους αστυνομικούς.

Οι δράστες, στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν και επάνω στην προσπάθειά τους πάτησαν και τραυμάτισαν έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν κατάγματα στο μετατάρσιο, όπως διαπιστώθηκε όταν ο άνδρας των ΜΑΤ διακομίσθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Με την άμεση κινητοποίηση και συνδρομή περιπολικών, οι δράστες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο ΑΤ Εξαρχείων το οποίο  και έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό

 

Ηλίας Ψυχογιός




Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μετά????? Δεν ζήτησαν "συγνώμη" οι αστυνομικοί!!!! Τα παιδιά ήθελαν να "διασκεδάσουν" βρίζοντας κα πατώντας "μπάτσους"!!!! Κάντε καμμιά πορεία για αστυνομικοί βία αργήσατε!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάμε στοίχημα ότι αυτά τα καλόπαιδα είναι ήδη είναι έξω και απολαμβάνουν το φραπογαλο τους σε καμία παραλία; Με τέτοιους Νομους καλά να πάθουμε....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν θα βγει κανείς να ζητήσει συγγνώμη για την αστυνομική βία;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην πας στοίχημα για το φραπόγαλο ή το Φρέντο. 100% εννοείται ότι αφέθηκαν ελεύθεροι. Αμφιβάλλω αν προσήχθησαν καν στον Εισαγγελέα. Μπορεί να αφέθηκαν με προφορική εντολή. Μένοντας μόνο λίγες ώρες στο Τμήμα. Αλλά και όταν έρθει η ώρα της δίκης μη νομίζετε ότι κάτι θα τους κάνουν. Ποινή με αναστολή βαριά βαριά, δηλαδή όπως λέει ένας γνωστός .... " έδειρα κάποιον, μουτζούρωσαν ένα χαρτί στο δικαστήριο, μου το έδειξαν και έφυγα. Αν δεν ήταν και τα έξοδα του δικηγόρου δεν θα καταλάβαινα τίποτα. Αλλά χαλάλι τα λεφτά του δικηγόρου. Τον έδειρα με την ψυχή μου. Θα το θυμάται (ο παθών)".
Αν αυτά λένε οι δράστες μετά την ποινή, βλέπετε εσείς μεταμέλεια ; Βλέπετε κίνητρο να μην το ξανακάνει ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπέρα, δεν έγινε ετσι