Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ετσι ρήμαζαν τα καταστήματα στα Νότια Προάστια


Χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευέςρούχαπαπούτσια, ακόμα και ποδήλατο ήταν η λεία σπείρας διαρρηκτών, που εξάρθρωσαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, με τη σύλληψη των τριών μελών της.

Ενας 26χρονος, υπήκοος Αλβανίας, είχε το ρόλο του διαρρήκτη. Φορώντας κουκούλα από το φούτερ του και μία μάσκα για τον κορονοϊό προσπαθούσε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Κυκλοφορούσε πεζός και επέλεγε τον στόχο του. Με ένα κατσαβίδι και το κάλυμμα σιφονιού παραβίαζε τις κλειδαριές, άρπαζε όσα χρήματα έβρισκε στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος, αλλά και όσα προϊόντα μπορούσε να μεταφέρει.

ΕΛ.ΑΣ
ΕΛ.ΑΣ

Αμέσως μετά τα μετέφερε σε διαμέρισμα τής οδού Λιοσίων, όπου έμενε ένα συνομήλικός του από το Πακιστάν με την 21χρονη Ελληνίδα φίλη του, όπου αποθήκευαν τα κλοπιμαία μέχρι να τα πουλήσουν.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 26χρονο διαρρήκτη, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί τον Ιούλιο του 2020 αφού είχε εκτίσει ποινή για κλοπές και ληστείες, και από τα δακτυλικά αποτυπώματά του και από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων. Εκείνος παραδέχθηκε τις πράξεις του και τους οδήγησε στο διαμέρισμα - αποθήκη.

ΕΛ.ΑΣ
ΕΛ.ΑΣ

Μέχρι αυτήν την ώρα οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει 29 κλοπές από καταστήματα σε Ελληνικό, Αργυρούπολη, Άλιμο και Γλυφάδα και 6 από οχήματα, με τη λεία τους να υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις σαράντα χιλιάδες ευρώ, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται.

Μανώλης Ασαριώτης

https://www.huffingtonpost.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια