Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η απίστευτη δράση δύο ανήλικων διαρρηκτών στην Πάτρα


Δύο ανήλικους… «δαίμονες» συνέλαβαν αστυνομικοί στην Πάτρα και έτσι ησύχασαν οι ιδιοκτήτες οχημάτων που από τον περασμένο Φεβρουάριο μάθαιναν ότι σχεδόν κάθε βράδυ αυτοκίνητα, σε διάφορες περιοχές στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, γίνονταν στόχοι διαρρηκτών.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένας 15χρονος και ένας 13χρονος έσπαγαν το τζάμι του αυτοκινήτου ή παραβίαζαν την κλειδαριά και άρπαζαν ράδιο cd και ότι άλλο πολύτιμο έβρισκαν στο εσωτερικό του οχήματος. Όμως η κλοπή «νούμερο 20» έμελλε να είναι και η τελευταία τους καθώς αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή, τους εντόπισαν επί τω έργω και ύστερα από καταδίωξη κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Στη συνέχεια ανέλαβε την υπόθεση η Ασφάλεια Πάτρας που γρήγορα κατάφερε να ταυτοποιήσει κλοπές αυτοκινήτων με δράστες τους δυο… αμούστακους. Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν, ο 15χρονος το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης είχε επιτεθεί σε έναν 81χρονο στην είσοδο της πολυκατοικίας του. Πρώτα τον χτύπησε και στη συνέχεια του άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του σπιτιού του. Ήταν τέτοιο το θράσος του που του ζήτησε δέκα ευρώ για να του επιστρέψει το τηλέφωνο και στη συνέχεια έκανε άνω κάτω το διαμέρισμα του χωρίς όμως ο ηλικιωμένος να γνωρίζει αν του πήρε κάτι ή όχι.

Οι δυο ανήλικοι, όπως και ένας συνεργός τους ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, δεν ήταν άγνωστοι στις διωκτικές αρχές. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε βάρος του 15χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βίαιη προσαγωγή για ληστεία, εκβίαση και κλοπή.

Στην κατοχή τους, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που εξασφάλισε το astinomiko.gr, βρέθηκαν δυο κλεμμένες μοτοσικλέτες, μια τηλεόραση αλλά και δέκα ράδιο cd με την λεία τους να ξεπερνά τις τρεις χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο… παιδιά αποδέχτηκαν τις περισσότερες πράξεις τους και μιλώντας στους αστυνομικούς υποστήριξαν ότι είχαν κάνει και άλλες κλοπές κοντά στο σπίτι τους αλλά δεν μπορούσαν να… θυμηθούν πόσες και τα ακριβή σημεία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια