Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο "Καρκινάκι" για τον Αντώνη Λιακόπουλο


Ο Αντώνης Λιακόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που πάντα βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη. Παίρνοντας παράδειγμα από αυτό η οικογένεια αντί στεφάνων επιθυμεί να κατατεθούν χρήματα υπέρ των σκοπών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ" για την ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία.

Οι δωρεές μπορούν να γίνουν στον παρακάτω λογαριασμό στην τράπεζα Eurobank:

ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 0026.0063.49.0101328225

IBAN: GR16 0260 0630 0004 9010 1328 225

***Παρακαλείστε στην κατάθεση σας να αναφέρετε το όνομα σας και την αιτιολογία κατάθεσης (αυτό για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τους συγγενείς αναλυτικά για το ποσό που συγκεντρώθηκε εις μνήμην του εκλιπόντος).

Ποιό είναι το «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ»

Το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ είναι η Νεφέλη. Είναι και ο Αντώνης. Και η Βάσια. Και η Φωτεινή και ο Νίκος. Είναι κάθε παιδί ή έφηβος που νοσεί με καρκίνο στην Ελλάδα. Είναι ο τρόπος τα παιδιά αυτά και εμείς, οι οικογένειες τους, να μιλήσουμε ανοιχτά για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Από τα πιο απλά πράγματα, π.χ. την υγιεινή των χεριών που διασφαλίζει τον περιορισμό των λοιμώξεων που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή των παιδιών που βρίσκονται σε θεραπεία, μέχρι τα πιο πολύπλοκα, όπως η προαγωγή της κλινικής έρευνας στη χώρα μας, η ψυχοκοινωνική υποστήριξη της οικογένειας του παιδιού που νοσεί και τα θέματα επιβίωσης των παιδιών κι εφήβων που νόσησαν με καρκίνο, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ διεκδικεί παρέμβαση στην προσπάθεια ο καρκίνος παιδικής και εφηβικής ηλικίας να πάψει να είναι θέμα ταμπού, αλλά και να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι σύμμαχοι ώστε κάθε παιδί που νοσεί να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου νοσηλεία, αποτελεσματική θεραπεία και, τελικά, δικαίωμα στη ζωή.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Στηρίζουμε το επιστημονικό-ερευνητικό έργο της επιστημονικής – ιατρικής κοινότητας που ασχολείται με τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, συγκεντρώνοντας πόρους για στήριξη καινοτόμων θεραπευτικών προσεγγίσεων για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Ενημερώνουμε μέσω της ιστοσελίδας της πρώτης και μόνης έως σήμερα «πύλης» ενημέρωσης για τον καρκίνο παιδικής και εφηβικής ηλικίας

Στηρίζουμε την συστηματική  και οργανωμένη λειτουργία δομών παρακολούθησης “survivors” με στόχο την εξασφάλιση καλής ποιότητας ζωής σε όλη την ενήλικη ζωή τους.

Στηρίζουμε την συστηματική και οργανωμένη λειτουργία δομών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης παιδιών, εφήβων και των Οικογενειών τους.

https://karkinaki.gr/stirixte-mas/









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια