Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Ενημέρωση για το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο


Ανακοίνωση τής ΠΟΑΣΥ: Σας γνωρίζουμε ότι, παράλληλα με τις απαραίτητες ενέργειες που γίνονται για την διεξαγωγή του Εκλογοαπολογιστικού Πανελλαδικού Συνεδρίου, που έχει αποφασιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο για τις 5 και 6 Ιουνίου 2021, η Ομοσπονδία πραγματοποιεί σειρά επαφών, προκειμένου να επισπεύσει την υλοποίηση των αποφάσεων βάσει διεκδικητικού πλαισίου, για μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους αστυνομικούς.

Σύντομα θα εκδώσει επίσημες ανακοινώσεις για την πορεία αυτών των ζητημάτων.

Θεωρείται αυτονόητο ότι πρωταρχικό μέλημα και ευθύνη της Ομοσπονδίας είναι η προστασία της υγείας των συναδέλφων αλλά και του κοινωνικού συνόλου από την πανδημία του ιού COVID-19, που εξασφαλίζεται από την πιστή τήρηση των σχετικών νόμων και κανονισμών και τις οδηγίες των αρμοδίων Οργανισμών και προσώπων, με τα οποία η Ομοσπονδία έχει συνεχή επικοινωνία.

Τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στην επικείμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και θα σας ανακοινωθούν αμέσως.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο...Ενημερώστε μας για τους καφέδες που πίνετε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πείτε για το περιστατικό στην Πάρο που τα κάναν οι ρομα λαμπογυαλο στο Ατ και αφέθηκαν ελεύθεροι από τον εισαγγελέα Σύρου. Αφήστε τα επιδόματα και τα βαθμολόγια, κινδυνεψαν συνάδερφοι μέσα σε αστυνομικό τμήμα και δεν ίδρωσε κανενός το αυτί...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι να προλαβεις τελευταια στιγμή .............