Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα συνάντηση τής Επιτροπής για την εγκατάσταση συνοριακού σημείου διέλευσης στην περιοχή της Λίμνης Πρέσπας


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η τρίτη συνάντηση της Κοινής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελληνικής Δημοκρατίας και Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας σχετικά με την εγκατάσταση συνοριακού σημείου διέλευσης στην περιοχή της Λίμνης Πρέσπας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, προήδρευσε της συνάντησης, καθώς αυτή φιλοξενήθηκε από τη χώρα μας, με τον ομόλογό του, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, κ. Zoran Popov, Υπηρεσιακό Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν τα αποτελέσματα συνάντησης της Τεχνικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων που έλαβε χώρα την 24-02-21 στην περιοχή της Λίμνης Πρέσπας, ενώ αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για τις δυνατότητες χρηματοδότησης του έργου από το πρόγραμμα «INTERREG Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Η συνάντηση υπήρξε πολύ εποικοδομητική και έλαβε χώρα σε πνεύμα ειλικρίνειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να καταβάλλουν προσπάθειες για την πρόοδο και υλοποίηση του έργου.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια