Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Πώς θα βγει χειμώνας με τέτοιες εντολές; - Ποια η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ" - Αστυνομικοί των ΜΑΤ καταγγέλλουν


Για ατολμία και παθητική στάση κάνουν λόγο αστυνομικοί, που υπηρετούν στα ΜΑΤ, αλλά και συνδικαλιστές, ύστερα από τη χθεσινή πορεία και συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ και όσα διαδραματίστηκαν εκεί, στα μικρής έκτασης επεισόδια.
Το bloko.gr από το βράδυ της Τετάρτης γίνεται αποδέκτης παραπόνων από τους ένστολους, οι οποίοι σπεύδουν να υπογραμμίσουν ότι εικόνες με διαδηλωτές επάνω στις κλούβες και καταστροφές στα υπηρεσιακά οχήματα, τα οποία έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός, έβλεπαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.


Συμπληρώνουν, μάλιστα, ότι η νυν κυβέρνηση παρουσίαζε και προεκλογικά και μετεκλογικά μία διαφορετική ρητορική, αλλά επί του πρακτέου οι εντολές αλλάζουν σύμφωνα με την πολιτική επικαιρότητα και την επικοινωνιακή τακτική και δεν είναι σταθερές.

"Με τέτοιες εντολές, τί θα κάνουμε τον χειμώνα με τις πορείες και τα γήπεδα; Ή τραυματίες ή κατηγορούμενοι;" ανέφερε χαρακτηριστικά ένας εκ των αστυνομικών, που εξέφρασε τα παράπονά του.








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χίλιες φορές ΣΥΡΙΖΑ να μη μας γουστάρει να μας το λέει κατάμουτρα και να άμα αφήνει στην ησυχια μας....είδαμε και αυτούς που μας αγαπάνε μας έχουν κάνει τη ζωή πατίνι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αμα βγεί η ν.δημοκρατια αυτά θα κοπούν......