Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επικίνδυνες λόγω κορωνοϊού οι εκλογές στην Ένωση Θεσσαλονίκης - κείμενο αστυνομικών


Δημοσιεύουμε κείμενο, το οποίο λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Είμαστε ένας μεγάλος αριθμός Αστυνομικών από την Θεσ/νίκη και πρέπει να σας καταγγείλουμε ένα μεγάλο σκάνδαλο και μια παρανομία που πρόκειται να συμβεί στην πόλη μας και μας βάζει όλους σε κινδυνους.  Όπως μας ενημερώνουν οι συνδικαλιστές μας από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης έχουν αποφασίσει να κάνουν εκλογές για το Σωματείο σε λίγες μέρες, στα μέσα του Ιούνη, σε ένα περίπτερο της Έκθεσης, ενώ απαγορεύεται η συγκέντρωση πάνω από 100 άτομα. Στην πόλη το Covit συνεχίζει να εμφανίζεται παντού και μόνο οι μισοί αστυνομικοί έχουν εμβολιαστεί. Σε λίγο θα αρχίσουν οι θερινές μας άδειες και οι συνδικαλιστές θέλουν να κάνουν εκλογές με Σωματείο 4500 μελών από τα οποία περίπου οι 500 θα είναι υποψηφιοι από τις διάφορες παραταξεις. 

Αυτο  θα έχει άμεσο  αντίκτυπο στην υπερμεταδοση από την μεγάλη συγκέντρωση εκατοντάδων αστυνομικών. Ο νόμος απαγορεύει τις εκλογές και τον συνωστισμό, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν τις καρέκλες τους και αποφάσισαν να κάνουν για 4 συνεχόμενες μέρες εκλογές, σε μέρος όπου άπ'έξω από το εκλογικό κέντρο θα βρίσκονται πάνω από 300 υποψήφιοι αστυνομικοί διαρκως μαζεμένοι από το πρωί έως αργά απόγευμα, δίπλα ο ένας στον άλλον, δίνοντας ψηφοδέλτια, κινούμενοι με ψηφοθηρία, αγκαλιάζοντας τους ψηφοφόρους και παρακαλώντας για τις ψήφους. Στην πράξη μετά τις εκλογές με τα 4000 μέλη, ο Covit θα εκτιναχθεί στους Αστυνομικούς και το περιβάλλον της πόλης. 

Θα αναγκαστούν ακόμα και να κλείσουν κάποιες υπηρεσίες, θα κολλήσουν και οι οικογένειες, ενώ δεν θα ληφθούν οι θερινές άδειες και θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στην Αστυνομία της Θεσ/νίκης και τα γεγονότα θα εξελιχθούν απρόβλεπτα. Κανένα άλλο Σωματείο εδώ στην πόλη δεν κάνει εκλογές, εκτός από τους αστυνομικούς γιατί οι άλλοι που δεν είναι αστυνομικοί τηρούν τις νομοθεσίες. Εδώ βλέπουμε τους συνδικαλιστές μας, εκμεταλλευόμενοι την ιδιότητα, να μην τηρούν τον νόμο και να μην σέβονται την ασφάλεια κανενός μας. Ποιος από τους συνδικαλιστές μας θα αναλάβει την σοβαρή αυτή ποινικού και πειθαρχική ευθύνη και πώς θα νιώθουν μετά από αυτά; Παρακαλούμε για την πληροφόρηση της εισαγγελίας και της υπηρεσιας εσωτερικών υποθέσεων, για την προστασία της δημόσιας υγείας από την ανευθυνότητα.

Αστυνομικοί Θεσ/νίκης









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνδικαλιστες ανθρωπακια που δεν εχουν το θαρρος της γνωμης τους και υποδύονται τους ανωνυμους αστυνομικους στο μπλοκο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να πάτε να διαγραφτείτε, που είστε και γραμμένοι...