Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Η κατρακύλα τους συνεχίζεται


Παραθέτουμε ανακοίνωση τής συνδικαλιστικής παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ: Μια ημέρα πριν την εκδίκαση στο Εφετείο της υπόθεσης, για το αν η ακύρωση των παράνομων και αντικαταστατικών εκλογών σημαίνει ταυτόχρονα και σιωπηρή η ρητή παραίτηση της διοίκησης,(που στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι δήθεν δεν ήξερε τίποτα και αιφνιδιάστηκε από την πρόθεση κάποιον αντιπροσώπων που λειτούργησαν από μόνοι τους), ξαναεπιστρέφουν με τις ίδιες μεθόδους και σκοπό να παραπλανήσουν τους Δικαστές που εκδικάζουν την υπόθεση, αλλά και να προλάβουν να ξαναεκλεγούν πριν τις εκλογές στα πρωτοβάθμια ώστε να μην εκφραστεί η δυσαρέσκεια της βάσης των αστυνομικών. 

Προσπαθώντας να οδηγήσουν σε ένα ακόμα συνέδριο τραγέλαφο, μας ενημέρωσαν ότι βρήκαν ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμείνουν οι σύνεδροι απ ‘ όλη την Ελλάδα και θα παρακολουθήσουν την διαδικασία του συνεδρίου από “ΤΑΜΠΛΕΤ”, μέσα από τα δωμάτιά τους, ψηφίζοντας διαδικτυακά για το Προεδρείο του Συνεδρίου, ενώ κατόπιν θα ψηφίσουν για οικονομικό-διοικητικό απολογισμό και τα όργανα της Ομοσπονδίας με κάλπη, αφού πρώτα θα υποβληθούν όπως λένε σε “ραπιντ” τεστ,(λες και τα ραπιντ τεστ είναι πανάκεια). Εμείς φυσικά δεν ψηφίσαμε από την αρχή αυτές τις πρακτικές που υποτιμούν τη νοημοσύνη και τις γνώσεις όλων των αντιπροσώπων, αλλά επίσης υποδαυλίζουν τις δημοκρατικές διαδικασίες του Συνεδρίου και θέτουν την υγεία των συνέδρων σε κίνδυνο. Επίσης δεν μπορούμε να αποδεχθούμε ότι οδηγούν σε εκλογές το σώμα αυτοί που ήδη επιχείρησαν να το κάνουν αντικαταστατικά και παράτυπα στο προηγούμενο Συνέδρειο. 

Τους θέτουμε δημόσια λοιπόν την ερώτηση που τους θέσαμε και στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο.. Που προβλέπονται αυτές οι διαδικασίες; ...από πιο Νόμο, καταστατικό ή κοινή Υπουργική Απόφαση; Γιατί συνεχίζουν αυτές τις αντικαταστατικές τακτικές και δεν αναμένουν την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και τη λήξη της παράτασης που έχει δοθεί νόμιμα από την πολιτεία; ...γράφοντας ένα ακόμη σενάριο συνδικαλιστικής κωμωδίας, σηκώνοντας δήθεν τη σημαία του δημοκρατικού δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, που οι ίδιοι παραβίασαν και συνεχίζουν να παραβιάζουν με παράτυπες και αντικαταστατικές διαδικασίες,. 
Συνεχίζουν τις ίδιες πρακτικές, βιάζονται φαίνεται να προλάβουν, χωρίς κανείς να τους σταθεί εμπόδιο, για να συνεχίσουν ανενόχλητοι αυτή την “επιτυχημένη” και “καταπληκτική” πορεία που έχουν διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια, που προσποιούνται ότι εκπροσωπούν τους Έλληνες Αστυνομικούς . Την ίδια στιγμή, σοβαροί συνδικαλιστικοί οργανισμοί όπως η ΑΔΕΔΥ ζητάνε εγγράφως παράταση θητειών από το Υπουργείο και μετά την 30/06/2021 προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις εκλογές και τα συνέδριά τους με συνθήκες ομαλότητας, τηρώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπονται στο καταστατικό τους. 
Κάντε λοιπόν σύγκριση για να καταλάβετε ποιος είναι ο λόγος που ακόμη ως σώμα είμαστε σε εργασιακό μεσαίωνα... Ποιος είναι ο λόγος που επτά χρόνια τώρα χάνουμε τα πάντα χωρίς να κερδίζουμε τίποτα .. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να σταματήσουμε κάθε τι παράνομο και αντικαταστατικο. 
Το οφείλουμε στον ένστολο συνδικαλισμό .. 
Το οφείλουμε στους συνέδρους που δεν πρέπει κανείς να υποτιμά την νοημοσύνη τους αλλά ούτε να βάζει σε κίνδυνο την υγεία τους ... 
Το οφείλουμε κυρίως στον Έλληνα Αστυνομικό που δικαιούται επιτέλους μια αξιοπρεπή εκπροσώπηση.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά θα μας πάρουν τα ζουμια απτον ρομαντισμό και τον αλτρουισμό σας. Το ότι επικαλειστε την ΑΔΕΔΥ ως φορέα συνδικαλιστικό που είναι επιτυχημένος γελάνε και οι πέτρες με τη κατρακύλα τους. Εκεί θέλετε να μας καταντησετε? Τι φοβάστε επιτέλους?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταγγελετε την διοικηση της Ποασυ γιατι κανει εκλογες μεσω κοβιντ οι οποιες ισχυριζεστε οτι δεν πρεπει να γινουν,γιατι οπως λετε φοβαται την δυσαρεσκεια στις εκλογες των πρωτοβαθμιων.
Αυτες οι εκλογες πως θα γινουν δηλαδη,αυτες για εσας δεν θα ειναι λαθος να γινουν???
Ποιες εκλογες θα επρεπε να εχουν προηγηθει χρονικα???
Της ομοσπονδιας η των πρωτοβαθμιων???
Μαλλον τελικα γραφετε απλα για να γραψετε και για να κρυψετε το φοβο σας γιατι η σφαλιαρα που θα φατε στις εκλογες θα κανει τοσο θορυβο που θα ακουστει μεχρι τα μαγαζια της παραλιακης και δεν σας σωζοθν ουτε τα αρραβωνιασματα με την ομαδα του αλλου τηλεσχολιαστη