Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι συλλήψεις που οδήγησαν σε κατακόρυφη πτώση κλοπών-διαρρήξεων


Από τον περασμένο Αύγουστο ξεκίνησαν τη δράση τους τα μέλη της συμμορίας που εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού. Μέχρι και τον Απρίλιο πρόλαβαν να κάνουν τουλάχιστον 32 κλοπές και μία ληστεία σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής και λέμε τουλάχιστον διότι δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και σε άλλα περιστατικά.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν επ αυτοφώρω και μάλιστα ο 40χρονος που φέρεται ως αρχηγός βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο και έκανε αναστροφή με αποτέλεσμα να προκύψει κίνδυνος για όσους βρίσκονταν στην περιοχή.

Όλοι, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr. είχαν μεταξύ τους συγγενικές σχέσεις και μετά τις συλλήψεις οι τρεις προφυλακίστηκαν, οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ αναζητείται ένας συνεργός.

Χρησιμοποιούσαν δύο αυτοκίνητα με μεγάλη ιπποδύναμη ώστε να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς στην περίπτωση που τους εντόπιζαν και τους καταδίωκαν.

Eίναι χαρακτηριστικό ότι μετά τις συλλήψεις μειώθηκαν κατά πολύ οι κλήσεις στην αστυνομία για κλοπές σε Ωρωπό, Διόνυσο, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη και Αυλίδας Χαλκίδας.







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης νικος είπε…
Τον περασμένο Αύγουστο; Ωχ θα είναι πάλι έξω όλοι τους