Τσουρέκια, κρασί και ευχές μοίρασε η Ένωση Καρδίτσας στους αστυνομικούς τη νύχτα της Ανάστασης


Ανακοίνωση τής Ένωσης Καρδίτσας: Το κλίμα κατάνυξης καθ’ όλη τη διάρκεια του Πάσχα, πλημμυρίζει με έντονα συναισθήματα όλους τους χριστιανούς και επιφορτίζει συναισθηματικά, όλους όσους συνεχίζουν άοκνα να  βρίσκονται στις επάλξεις, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας. 

Σε μια από τις δυσκολότερες υπηρεσίες του έτους, που στερεί οικογενειακές στιγμές θαλπωρής,  αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, επέλεξε να βρεθεί κοντά στους εργαζόμενους συναδέλφους μας προσφέροντας τσουρέκια, φιάλες κρασιού και ευχές το βράδυ της Ανάστασης.
Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη, επιδεικνύονται κυρίως στα δύσκολα, το διοικητικό συμβούλιο συνεχίζει να πραγματοποιεί δράσεις που μειώνουν το αίσθημα μοναξιάς, δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση του, προς όλους εκείνους που τάχτηκαν να "φυλάττουν Θερμοπύλες", εκεί που το καθήκον τους προστάζει!


-Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ Γεώργιο, ιδιοκτήτη των οινοποιείων ¨WINERY MONSIEUR NICOLAS¨ για την χορηγία μιας έξτρα φιάλης κρασιού, σε κάθε φιάλη που προσφέρθηκε από την Ένωσή μας για το εορταστικό πασχαλινό τραπέζι.

-Ευχαριστούμε επίσης, το ζαχαροπλαστείο του κυρίου ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ Ευάγγελου στον Κέδρο Καρδίτσας, για την άψογη συνεργασία στα τσουρέκια που προσφέρθηκαν.

-Τέλος ευχαριστούμε, τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας, Ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά, για την αγαστή συνεργασία και διευκόλυνση  της δράσης αυτής.