Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δημοσθένης Πάκος: Δεν είμαστε Άγρια Δύση για να βγαίνει επικήρυξη - Μην υποτιμάτε τους επαγγελματίες του Ανθρωποκτονιών


Στους ορόφους της ΓΑΔΑ πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για την επικήρυξη των 300.000 ευρώ, που βγήκε για τους ληστές και δολοφόνους των Γλυκών Νερών. Στο bloko.gr εκφράσαμε την άποψη η συγκεκριμένη επικήρυξη φαίνεται σαν αδικία για τα προηγούμενα θύματα ληστειών μετά φόνου. Ακούσα με προσοχή την άποψη του Δημοσθένη Πάκου, του Προέδρου της Ένωσης Αθηνών, στη μικρή τοποθέτησή του σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Ο κος Πάκος υποστηρίζει ότι με την επικήρυξη ουσιαστικά υποτιμάται η επαγγελματική αρτιότητα των στελεχών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, τα οποία έχουν αναλάβει την έρευνα, ενώ ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι δεν είμαστε στην Άγρια Δύση.
Δείτε το βίντεο:






Δημοσίευση σχολίου

35 Σχόλια

Ο χρήστης Νίκος είπε…
Άσε μας ρε Πάκο που δεν είμαστε άγρια Δύση. Χειρότερα από άγρια Δύση είμαστε, τουλάχιστον εκεί κάτι τέτοιους δολοφόνους τους κρεμάγανε στο κέντρο της πόλης, δεν τους δίνανε άδειες από την φυλακή για να την κοπανάνε και να κάνουν τα ίδια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά τα λεει ο Πακος..η επικήρυξη εγινε για επικοινωνιακους λόγους για να κρυψει την γυμνια στην αστυνομευση..ο Χρυσοχοιδης έχει ολη την αστυνομία ακινητη να φυλαει στοχους και πεζες περιπολιες για το θεαθηναι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τουλαχιστον καποιος ειπε τα πραγματα οπως επρεπε. Δεν μπορει να βγαινει το Υπουργειο και να επικυρήττει κόσμο. Άλλο η πραγματικότητα και άλλο οι επίσημες δηλώσεις. Μια χαρα τα ειπες συναδελφε ειμαστε ικανοτατοι και τα τους πιασουμε οπως και πολλους αλλους. Δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα μπραβο σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλα τραγικη η επικυρηξη...Δηλαδη πρεπει να καποιος απο εμας να τους πει τι πρεπει και τι δεν πρεπει να λενε. Τελικα εμεις ξερουμε καλυτερα απο τους διοικουντες πολιτικους και μη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ως γνωστον αντι να ενωθουμε και να συμφωνησουμε με την ορθοτητα των λεγομενων του συναδελφου καποιοι θα γραψουν το μακρυ τους και το κοντο τους. Δεν παμε ετσι μπροστα....πισω παμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν εχω διαβασει ξανα δηλωσεις σου κυριε Πακο γιατι μαλλον δεν ετυχε η δεν μιλατε πολυ οπως καποιοι αλλοι που μας εχουν ζαλισει εδω αλλα οφειλω να ομολογησω οτι εισασταν πολυ μετρημενος και ετσι θελουμε τους εκπροσωπους μας.

Ενας αρχιφυλακας απο επαρχια που εχω φαει ολα τα χρονια μου στο πεζοδρομιο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν εχουμε υπηρετησει μαζι και δεν ετυχε να σε γνωρισω προσωπικα αλλα η τοποθετηση σου αρτια και λιγομιλητη. Αν και απο διαφορετικο τροπο εισαγωγης προερχομενος οφειλω να το ομολογησω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν γνωρίζω εάν ο κ Πάκος εργάζεται σε γραφείο η εκτός αυτου.Εάν κάνει εργασία γραφείου του ΠΡΟΤΕΊΝΩ να εργαστεί έξω στο πεζοδρόμιο με άλλους συναδέρφους και μετά να εκφρασει γνώμη περι άγριας δύσης(ειμαστε χειρότεροι) η μή ,η να παει κάποιες μέρες στα δικαστήρια όπου εκεί θα διαπιστώσει ότι οι κάθε λογείς εγκληματίες περνόυν απο δίκη και αφήνονται ελεύθεροι (για αυτό δεν ευθυνεται η αστυνομια)γιατί το ποινικο μας συστημα ειναι διαμορφωμένο ωστε να εννοει την παρανομία και το έγκλημα,το θυτη και όχι το θύμα . Με λιγα λογια η Ελλαδα ειναι το πιο καταλληλο κρατος στην Ευρωπη (να μην πω σε ολο τον κοσμο)για να κανει καποιος ΦΟΝΟΥΣ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ η αλλες παρανομες δουλειες


ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΚΟ ,
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗΛΕΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΑΝΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Pesta re Pako me ton pasoko pou mas fortosan gia ypourgo
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λογικη του υπερπεραντος. Εξηγησε μας πως ακριβως συνδεονται αυτα που ειπες με την επικυρηξη? Τελειως διαφορετικα πραγματα αναφερεις. Αλλο τι επικρατει εκει εξω και αν ειναι ολοι ελευθεροι και αλλο να δινουμε λεφτα για πληροφοριες υπονοώντας οτι δεν ειμαστε ικανοι μονοι μας να τους συλλαβουμε. Καλα το που υπηρετει ο κ. Πακος το αφηνω ασχολιαστο γιατι γραφτηκε για συνδικαλιστικη σκοπιμοτητα αλλα πλεον ξυπνησαμε.

ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες μας στοιχεια να αρχισουμε να βγαζουμε κονδυλια μπας και λυθουν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τωρα σοβαρα....Ο Πακος σε γραφειο???Οντως?? θυμαμαι καποιοι σχολιαστες του πληκτρολογιου τον κατηγορουσατε για δηλωσεις του επειδη ειναι στα ΜΑΤ....τωρα λετε γραφειο??? σοβαρευτειτε και πειτε καμια αληθεια....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε πακο από που και ως που μας αφορά εαν το κράτος επικηρύξει τους δολοφονους; ποιος είπε ότι με την επικήρυξη εννοείται ότι η αστυνομία δεν κάνει σωστά την δουλειά της;Αλλα αυτό μας έχει φάει... Αντί να ασχολούμαστε με αυτά που είναι στην αρμοδιότητα μας ασχολούμαστε με ολους και ολα τα άλλα. Στο κάτω κάτω της γραφής η επικήρυξη είναι ενα κίνητρο να δώσει πληροφορίες καποιος που φοβάται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΠΑΚΟΣ ειναι στα ΜΑΤ ολη του καριερα εξυπνάκια. Ολη του τη καριερα σε μια κλουβα και αναμεσα σε πετρες και μολότοφ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε ρε τι γίνετε Συνδικαλισμός ε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ή αστυνομία για να προχωρήσει στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος πρέπει να έχει στοιχεία που αφήνουν οι εγκληματίες πίσω τους η Πληροφορίες.Η έλλειψη αυτών των στοιχείων οδηγεί τις υποθέσεις στο αρχείο.Γι αυτό βλεπουμε σε γνωστή τηλεοπτική εκμπομπη μετα από καταιγίδα τηλεφωνημάτων και χωρίς να υπάρχει το κίνητρο να λύνονται υποθέσεις επειδή ανοίγουν στόματα.Επομενως πιστεύω πρέπει να γίνεται η επικυρηξη και παράλληλα η αμνηστευση κακοποιών που συμμετείχαν με περιφερειακό ρόλο.Ο τσιλιαδορος στην υπόθεση των γλυκών νερών ήδη θά τους είχε δώσει για τριακόσια χιλιάρικα.Αλλα ταυτόχρονα δημιουργείς ζήτημα εμπιστοσυνης μέσα στις ομάδες.Γι αυτό κάθε έγκλημα θά πρέπει να επικηρυσεται εφόσον δεν υπάρχουν τα αναγκαία στοιχεία μαρτυρίες η Πληροφορίες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο πακος καλα τα λεει , τον εχω σταμπαρει απο τοτε με τον Ζακ που τους τα πε οπως πρεπει.
Ας παραδειγματιστουν κι οι υπολοιποι τηλεμαιντανοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλο ειναι να κλεισεις και λιγο την τηλεοραση και να μαθεις πρωτα πως δουλεύουν οι αντίστοιχες Υπηρεσιες πριν μιλησεις. Γιναμε ολοι CSI MIAMI...Βγηκε ο καθε πικραμενος τωρα που δεν εχει περα απο Α.Τ να μας προτείνει λυσεις για εξιχνιασεις..
Ο χρήστης kostas303 είπε…
«Κρείττον του λαλείν το σιγάν» έλεγε ο σοφός λαός μας γι αυτούς που μόνο "λαλείν".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν αμφισβητώ την ικανότητα των υπηρεσιών της ασφαλείας αλλά υπάρχουν υποθέσεις που έχουν μείνει ανεξιχνίαστες.Για πες μου εσύ εμπειρε αστυνομε τον Νεκτάριο Σάββα ποιος τον σκότωσε?Δικάστηκε ο ένοχος?Το #καθε πικραμένος που προτεινει# να το πεις στα παιδιά του και σε όλα τα άλλα ορφανά που έχουν χάσει τους γονείς τους σε βιαια εγκληματα και έμειναν ανεξιχνίαστα.Ελπιζω να μη το πει καποιος στα δικα σου παιδια.Αντι να βρίζεις μαθε να ακούς έστω και αν η άποψη του άλλου είναι λάθος αντικρούοντας τον με συζήτηση.Να ξέρεις η αλαζονεία και η οίηση είναι κακός σύμβουλος.Α και επειδή σε κόβω πολύ υπεροπτη για πες μου Ποιος σε πήγε στην ασφάλεια γιατί είναι κοινό μυστικό ότι χωρίς μέσον δεν πας πουθενά.Τοσα χρόνια έχω κολλήσει στα τμήματα και δεν έχω μέσον να φύγω να γίνω και γω εξπέρ στις εξιχνιάσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν θεωρω λαθος την επικυρηξη με χρηματικο ποσο των δραστων.Δεν θεωρω οτι υποταει καμια αστυνομια,ειναι ενα ακομα "οπλο" στην φαρετρα του κρατουςγια να ανοιξουν πιο "ευκολα" στοματα !!Ως γνωστον...το χρημα ειναι παγκοσμιως ενα πολυ ισχυρο κινητρο,δεν καταλαβαινω γιατι να μην το χρησιμοποιουμε και στην Ελλαδα?Αλλωστε η πληροφορια στην Αστυνομια θα καταληξει και το αποτελεσμα ειναι που μετραει-Να πιαστουν οι δραστες πριν φυγουν η' σκοτωσουν και αλλους-!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως για να απαντάς έτσι Αστυφύλακας δεν είσαι σίγουρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αμα κλεισεις την τηλεοραση και το netflix μπορει καποια στιγμη να πας και εσυ ασφαλεια.Προλαβαινεις ακομη. Επισης μην κανεις copy-paste τα κειμενα και στο facebook γιατι φαινεσαι. Επισης πες μας φαεινε παντογνωστη σε ποια αλλη Ευρωπαικη Αστυνομια εχει δεις επικηρυξεις υπο την μορφη εξαγγελιας πολιτικου προϊσταμένου? Δεν ανακαλυψα τον τροχο απλα κατι παραπανω ξερουμε και εμεις σε αυτες τις υπηρεσιες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο λαός δεν το έλεγε αυτό το έλεγαν οι φιλόσοφοι στην Αρχαία Ελλάδα. Ο θυμόσοφος λαός μας έχει πει πολλά σοφά πράγματα αλλά σίγουρα όχι γνωμικά Αρχαίων φιλοσόφων. Καλό είναι το ριμαδοgoogle αλλά με φειδώ Κωστάκη...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τρείς λαλούν και δύο χορεύουν. Έχετε μπλέξει στο κεφάλι σας ανόμοια πράγματα με βάση την ελάχιστη γνώση που έχετε στην εξειδίκευση των δολοφονιών. Η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά εσύ πρέπει να ανακάλυψες την Αμερική σωστα???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η εποχή μας, είναι η εποχή της πληροφορίας .Έχει τόση αξία για κράτη και εταιρείες παγκοσμίως που δαπανούν εκατομμύρια ευρώ και δολάρια σε εξοπλισμούς, μέσα και προσωπικό για να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία. Η βιομηχανική κατασκοπεία πχ δίνει και παίρνει.Κράτη και εταιρείες προσλαμβάνουν ακόμα και χάκερ για να έχουν πρόσβαση σε μια πληροφορία και μόνο.Οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν τις υπηρεσίες κατασκοπίας και αντικατασκοπίας. Στη μια περίπτωση να αντλήσουν πληροφορίες και στην άλλη να σταματήσουν τη διαρροή πληροφοριών. Οι δορυφόροι που εκτοξεύονται, κατά κύριο λόγο κινούνται στο διάστημα για να λαμβάνουν πιο εύκολα και άμεσα την πληροφορία. Το κόστος για να φτάσει σε τροχιά ένας δορυφόρος είναι τεράστιο, αλλά λόγω του ότι η πληροφορία είναι τόσο σπουδαία που δεν κοστολογείται. Ξένοι κατά κύριο λόγο πράκτορες πχ Ρώσοι , οργώνουν όλο τον κόσμο για μια πληροφορία. Θέλω να πω ότι ακόμα και τα πιο προηγμένα κράτη με το πιο σπουδαίο επιστημονικό προσωπικό δεν αρκούνται σ αυτά που έχουν και ψάχνουν για κάτι παραπάνω. Αναζητούν διαρκώς την πληροφορία που τους κάνει καλύτερους. Δηλαδή καμία πληροφορία δεν περισσεύει! Το αντίθετο , το περιεχόμενο μιας πληροφορίας μπορεί να αποδειχθεί ανεκτίμητο. Τώρα όμως πάμε στο αμίμητο που λέει ο Πάκος ότι δεν πρέπει να επικηρύσσονται εγκληματίες γιατί έχουμε καλούς αστυνομικούς. Πρώτα από όλα ρώτησες εσύ στο ανθρωποκτονιών και σου είπαν ότι δεν θέλουν πληροφορίες γιατί είναι πληρωμένες και θέλουν μόνο αυτές που δίνονται δωρεάν!Η πληροφορία κύριε Πάκο είναι ευπρόσδεκτη από όπου και εάν προέρχεται! Τα πιο προηγμένα κράτη αγοράζουν πληροφορίες και πληρώνουν και δημοσιογράφους και λοιπούς να διαρρέουν σκόπιμα πληροφορίες που αυτοί θέλουν. Για να μαθαίνεις κύριε Πάκο, υπάρχουν δωμάτια χωρίς παράθυρα που συζητούν για να μην ακούγονται, διότι στοχεύοντας τα παράθυρα με ειδικό εξοπλισμό ακούς τι λένε μέσα. Επίσης σπουδαίας εθνικής σημασίας έγγραφα δεν γράφονται καν σε υπολογιστή αλλά σε γραφομηχανή γιατί φοβούνται τη διαρροή πληροφοριών. Τώρα εσύ μας λες ότι δεν έχουμε ανάγκη από πληροφορίες . Τι πρόβλημα έχεις εσύ? Μάθε πως λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες (είσαι και Αστυνομικός!!!) και πως λύνονται οι υποθέσεις και άσε τις εξυπνάδες στην 'άκρη.Εαν θες να κάνεις κάτι χρήσιμο ασχολήσου με τα χίλια ευρώ επίδομα που παίρνει το προσωπικό του ΕΚΑΒ και όχι της Αστυνομίας, αν και η Αστυνομία έρχονταν καθημερινά σε αντιπαράθεση με τους πολίτες και επιπλέον γέμιζε τα κρατικά ταμεία με τις παραβάσεις που βεβαίωνε. Τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τα πρόστιμα που επέβαλε η Αστυνομία τα εισπράττει το προσωπικό του ΕΚΑΒ. Ασχολήσου με την υποστελέχωση της Αστυνομίας. Ο Στρατός διπλασίασε τις προσλήψεις του φέτος.Η Αστυνομία μηδέν αύξηση στις προσλήψεις. Σχολιάζεις το οτιδήποτε εκτός από αυτά που πρέπει και αυτά για τα οποία ψηφίζεσαι. Πήγαινε τώρα να βγάλεις φωτογραφία με το ΓΑΔΑρχή και να πεις πόσο καλός είναι! Αυτά δεν τα χουμε ξανακούσει από άλλους συνδικαλιστές σε κανένα κλάδο δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα. Πρωτοτύπησες πάλι με το ανοιχτό φλέρτ με την εξουσία! Εύγε και σε ανώτερα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να φανταστω ειχες βαλεις ονομα στο σχολια Τζεημς Μποντ αλλα μπηκαν πρακτορες και στο κρυψανε με ειδικο εξοπλισμο και γραψανε ανωνυμος. Σταματα να βγαινεις στα καναλια και στη μεσημεριανη εκπομπη της φιλης σου και ασε τα αστυνομικα. Τα μαλλια σου ασπρισαν και ακομη εισαι τριτο τεταρτος...εχασες και στα δικαστηρια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απάντηση στον τελευταίο 10:24 . Το ότι εσύ δεν γνωρίζεις τίποτα από πληροφορίες και δεν έχεις υπηρετήσει σε τέτοιες υπηρεσίες δεν σημαίνει ότι αυτά που έγραψα δεν συμβαίνουν. Ξέρεις αγαπητέ μου ο κόσμος κινείται χωρίς να παίρνει την άδεια σου, δίχως να σου δίνει αναφορά. Μη θες να μας πεις ότι έχεις άποψη για όλα. Εσύ θες να μας πεις πως ότι εσύ δεν γνωρίζεις δεν υπάρχει γιατί εσύ δεν το ξέρεις. Μη στενοχωριέσαι, υπάρχουν χίλα δυο πράγματα που συμβαίνουν και εμείς δεν γνωρίζουμε. Το ότι δεν τα γνωρίζουμε δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται. Μείνε στην ουσία του πράγματος Πάκο. Οι πληροφορίες είναι πολύτιμες από όπου και εάν προέρχονται. Ολες οι υπηρεσίες πραγματικά δίνουν μάχη για την πρόσβαση στην πληροφορία. Τώρα αυτά που λες για Τζέιμς Μπόντ το κάνεις για να υποβαθμίσεις την κουβέντα και να με κάνεις να φανώ γελοίος. Συγγνώμη δεν θα απαντήσω στα ειρωνικά σου σχόλια και δεν απαντούν στα επιχειρήματα που προανέφερα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απάντηση στον πράκτορα της Νοτιας Ευρωπης: Αγαπητέ το επίπεδο και πώς φαινεσαι το εχεις δειξει μόνος σου με τα λεγομενα σου. Δευτερεύοντος θα αναφερω οτι και εξωγήινους δεν εχω δει ακομη στη γη και τολμω να πω οτι πιστευω ακομα στην γη δεν υπαρχουν. Αλλα τι λεω επειδη δεν το ξερω μπορει και να υπαρχουν. Πες μας που εισαι ταλεντο και χαραμιζεσαι να σε προτεινουμε για CIA.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απάντηση στον τελευταίο 8:29. Ποτέ δεν μίλησα για εξωγήινους. Αυτό το κάνεις εσύ !Τώρα πως δουλεύουν οι υπηρεσίες συλλογής πληροφοριών ,εάν ποτέ υπηρετήσεις εκεί θα δεις αυτά που σου λέω. Όπως είπα νωρίτερα προσπαθείς να γελιοποιήσεις εμένα και να υποβαθμίσεις τη σοβαρότητα της βλακείας που ανέφερες ότι δεν θέλει η Αστυνομία πληρωμένες πληροφορίες. Για να το κλείσουμε το βασικό θέμα με τις πληροφορίες γιατί μας κουράζεις, ρώτησε σε παρακαλώ στο ανθρωποκτονιών εάν κάνουν επιλογή στις πληροφορίες και απορρίπτουν όσες είναι πληρωμένες και εάν σου πουν ότι δέχονται μόνο απλήρωτες πληροφορίες θα έρθω να σε βρω να σου πω ποιος είμαι και να σου σφίξω το χέρι και δημόσια να σου ζητήσω συγγνώμη. Τώρα για τα άλλα θέματα που τρέχουν ,είναι στην επικαιρότητα και είναι του αντικειμένου σου έχεις καμία δήλωση- αντίδραση ή την κάνεις γαργάρα??? Για να στα θυμίσω είναι αυτά...
χίλια ευρώ επίδομα που παίρνει το προσωπικό του ΕΚΑΒ και όχι της Αστυνομίας, αν και η Αστυνομία έρχονταν καθημερινά σε αντιπαράθεση με τους πολίτες και επιπλέον γέμιζε τα κρατικά ταμεία με τις παραβάσεις που βεβαίωνε. Τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τα πρόστιμα που επέβαλε η Αστυνομία τα εισπράττει το προσωπικό του ΕΚΑΒ. Ασχολήσου με την υποστελέχωση της Αστυνομίας. Ο Στρατός διπλασίασε τις προσλήψεις του φέτος. Η Αστυνομία μηδέν αύξηση στις προσλήψεις. Σχολιάζεις το οτιδήποτε εκτός από αυτά που πρέπει και αυτά για τα οποία ψηφίζεσαι.
Απάντησε λοιπόν για αυτά που πρέπει σε προκαλώ!!! Και άσε τις ανοησίες περί εξωγήινων. Περιμένουμε Πάκο την απάντηση σου για το χιλιάρικο του ΕΚΑΒ και το μειωμένο αριθμό εισακτέων στην Αστυνομία σε σχέση με το Στρατό !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι ένας αναλυτής πληροφοριών και ακούω αυτά που λέει ο κύριος Πάκος για πληροφορίες και εξωγήινους και γελάω. Κύριε Πάκο καλύτερα ασχολήσου με το συνδικαλισμό και άσε τα υπόλοιπα στους ειδικούς. Τώρα για το που έχει φτάσει η στρατιωτική τεχνολογία για να σταματούν τη διακίνηση πληροφοριών και να εξουδετερώνουν πράκτορες σου στέλνω ένα λίνκ να ενημερωθείς
https://www.cnn.gr/kosmos/story/266303/nea-ypothesi-toy-mystiriodoys-syndromoy-tis-avanas-ereyna-o-leykos-oikos-ti-einai-kai-pos-epidra

Σύνδρομο της Αβάνας. Γκουγκλάρησε και θα δεις!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν νομιζεις με τοση γνωση και τοσες πληρωμενες πληροφοριες που εχεις οτι ειμαι ο Πακος τοτε εχω δικιο που λεω τσαμπα πανε τα λεφτα.Που να μην ειχες και εξειδίκευση που λες οτι εχεις. Τωρα πηγαινε σε κανενα παραθυρο του γραφειου σου και δες αν απογειωνεται κανενα αεροπλανο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να χαμε να λεγαμε να χαμε να πουμε. Τα ορφανα πορευονται και οι χηρες κονομιονται. Θες μηπως να σου επισυναψω και λινκ η μπορεις να το γκουγκλαρεις μονος σου?