Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Πυροσβέστες Στερεάς Ελλάδας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στις ΕΜΑΚ


Ανακοίνωση των Πυροσβεστών Στερεάς Ελλάδας: Η έκδοση της υπ’αριθμ. 28550 Φ.215.2/18/05/2021 Διαταγής ΑΠΣ., έχει δυστυχώς προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μεταξύ των συναδέλφων, όχι μόνο της ΕΜΑΚ αλλά και των υπολοίπων υπηρεσιών, αφού με τρόπο τουλάχιστον απρεπή για την εν γένει συνεισφορά του έλληνα πυροσβέστη μέχρι σήμερα, επιδιώκει μέσω τελεσιγράφου την επιβολή των εμβολισμών, την ώρα που κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει ακόμα και για το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, που δίνει τιτάνιο καθημερινό αγώνα με όλους τους απορρέοντες κινδύνους.

                  Η απειλή για αντικατάσταση των συναδέλφων της ΕΜΑΚ που δεν θα προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους μέχρι τις 11.6.2021 χαρακτηρίζεται ως πρωτόγνωρη, που σχολιάζεται αρνητικά από την Ελληνική κοινωνία καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, εμφανίζει τους συναδέλφους αυτούς ώς αρνητές του εμβολιασμού. Κανένας συνάδελφος της ΕΜΑΚ δεν αρνήθηκε τον εμβολιασμό του, έστω και αν υπήρξαν, όπως προφανώς και στην υπόλοιπη κοινωνία, περιπτώσεις επιφυλακτικότητας βάσει των όσων καθημερινά δημοσιεύονται για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος.

                 Επειδή οφείλουν όλοι να σέβονται τον καθημερινό αγώνα, που δίνεται για την ασφάλεια των Eλλήνων πολιτών, ζητάμε άμεσα την ανάκληση της Διαταγής αυτής και την έκδοση νέας με οδηγίες που θα προβάλλουν σε αυτή τη φάση τα οφέλη του εμβολιασμού και όχι απευθείας και με αυτόν τον τρόπο την επιβολή κυρώσεων σε όλους τους συναδέλφους της ΕΜΑΚ. 

                                          

              

Για το Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 

                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                      Κοτρώνης Παναγιώτης                                             Υφαντής Ευάγγελος








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλά και λογικά, πολύ εκφραστική ανακοίνωση.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μη προσκυνάτε συνάδελφοι !!! Δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο κορμί του!!! Είναι μόνο η αρχή!