Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στην Ελλάδα ο Γιάννης Λαγός – Από το αεροδρόμιο στο Εφετείο και μετά φυλακή


Ο Γιάννης Λαγός μπορεί να το… έσκασε μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και να κρύφτηκε πίσω από την ασυλία που του έδινε η ιδιότητα του ως ευρωβουλευτής, αλλά πλέον βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και θα οδηγηθεί στη φυλακή ως καταδικασμένο μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Το αεροπλάνο από τις Βρυξέλλες στο οποίο επέβαινε ο Γιάννης Λαγός προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 15:20 το μεσημέρι του Σαββάτου (15.05.2021).  Για τη μεταγωγή του στο Εφετείο στήθηκε… επιχείρηση, αφού τον παρέλαβε βανάκι της αστυνομίας με πάνοπλους άνδρες των ΕΚΑΜ, ενώ συνοδευόταν από δύο τζιπ της Αστυνομίας και ισχυρή δύναμη.

«Για την ορθοδοξία και την Ελλάδα αξίζει κάθε θυσία», φώναξε για να κάνει το… σόου του ο καταδικασμένος πρώην χρυσαυγίτης καθώς έβγαινε από την αστυνομική κλούβα.



Ο Γιάννης Λαγός έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 8 μηνών. Το μέχρι πριν λίγα χρόνια ισχυρό στέλεχος της Χρυσής Αυγής που είχε υπό την εποπτεία του την περιφέρεια Πειραιά και φρόντιζε για την ασφάλεια του νυν κρατούμενου αρχηγού της οργάνωσης συνελήφθη στα τέλη Απριλίου στις Βρυξέλλες, ύστερα από την απόφαση να αρθεί η ασυλία του. 

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια