Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομία και γήπεδα - του Σάκη Γουργουδή


Παραθέτουμε άρθρο του συνδικαλιστική αστυνομικού, Σάκη Γουργουδή: Έχουν περάσει πολλά χρόνια που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει γίνει επαγγελματικό και τα σωματεία που λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κορυφαίες κατηγορίες της πατρίδας μας, αλλά και σε αγώνες στην Ευρώπη , είναι ανώνυμες εταιρείες με τζίρο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. 

Κάθε Σαββατοκύριακο αλλά τα τελευταία χρόνια και καθημερινές και γιορτές (μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη είχαμε φέτος αγώνα αν είναι δυνατόν) καλούνται συνάδελφοι από όλες τις υπηρεσίες να λάβουν μέτρα τάξης μένοντας μακριά από την αστυνόμευση της εκάστοτε πόλης ανά  την ελληνική επικράτεια που τόσο την έχει ανάγκη αν λάβουμε υπόψη και την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια. Από όλο αυτό το πανηγύρι που έχει στηθεί στις πλάτες της αστυνομίας το μόνο που έχουμε αποκομίσει σαν σώμα όλα αυτά τα χρόνια είναι εκαντοντάδες τραυματισμοί ατελείωτες εργατοώρες μέσα στο λιοπύρι και την παγωνιά και εξυπηρετούμε άθελά μας συμφέροντα των ιδιοκτητών των ΠΑΕ  και των ιδιωτικών στρατών τους. 

Σαν Δύναμη Αναγέννησης απαιτούμε την άμεση απεμπλοκή των αστυνομικών δυνάμεων από το μεγαλύτερο πάρεργο που μας έχει φορτωθεί και αν δεν είναι εφικτό αυτό άμεση δέσμευση ενός ποσοστού από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των πρωταθλημάτων και χρήση τούς για αγορά εξοπλισμού όπως λεωφορεία μηχανές ανταλλακτικά και ο,τι άλλο είναι απαραίτητο για την λειτουργία των εμπλεκομένων υπηρεσιών και υπέρ του κοινωνικού συνόλου. 

 

Αθανάσιος Γουργουδης - Μέλος της «Δύναμη Αναγέννησης» και Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην ΠΟΑΣΥ. 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο Σάκη, σωστή και πάγια τοποθέτηση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι θα πάρετε λεφτά στο Σώμα από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ κλπ Από αυτά τα σωματεία ζουν ζωή χαρισάμενη δεκάδες ή εκατοντάδες πρόσωπα (όχι αθλητές και εργαζόμενοι φυσικά). Υπάρχει τεράστια διαπλοκή και εσύ περιμένεις να το αλλάξουν αυτό προς το δικαιότερο ; Που νομίζεις ότι ζεις ; Στην Αγγλία ; Εδώ είναι βαλκάνια