Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το σχέδιο αστυνόμευσης στη Δυτική Αττική


Το νέο σχέδιο ενισχυμένης αστυνόμευσης που εφαρμόζεται τις τελευταίες εβδομάδες στη Δυτική Αττική παρουσίασε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από τον Δήμο Αχαρνών, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σπύρο Βρεττό.

«Είμαστε εδώ σε καθημερινή βάση, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, να καταπολεμήσουμε το φαινόμενο της εγκληματικότητας, της παραβατικότητας. Εχουν συμβεί πολλά πράγματα εδώ τα προηγούμενα χρόνια και δεν θέλουμε να επαναληφθούν», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης μετά το τέλος σύσκεψης στο Ζεφύρι. Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αχαρνών και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο υπουργός επισκέφθηκε το κτίριο όπου πρόκειται να στεγαστούν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής και θα αποτελέσει την έδρα των επιχειρησιακών αστυνομικών δράσεων για ολόκληρη τη Δυτική Αττική. Πρόκειται για ένα πρώην σχολικό συγκρότημα που αποτελείται από 4 κτίρια, στην Αυλίζα, συνολικής επιφάνειας 2.438 τ.μ.

«Θα το μετατρέψουμε σε έδρα αστυνομικών δυνάμεων, το Α.Τ. Μενιδίου, το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών, μια σειρά από άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, ενιαία κέντρα επιχειρήσεων για ολόκληρη τη Δυτική Αττική, έτσι ώστε αυτός ο χώρος να αποτελέσει το σημείο αναφοράς της ασφάλειας στη Δυτική Αττική», δήλωσε ο υπουργός. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που παρουσίασε, οι εργασίες στο νέο κτίριο θα έχουν ολοκληρωθεί εντός 18 μηνών. 

 

Γιάννης Σουλιώτης




Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατι ακυρώνετε τις προσπάθειες και τους κόπους των προηγούμενων;
Οι επιτυχίες της Δυτικής Αττικής, ξεκίνησαν πριν απο περίπου 4-5 Χρόνια και οφείλονται σε κάποιους δραστήριους Ανώτατους αξιωματικούς, που ίδρυσαν τις επιλεκτες Ομάδες και υφίστανται ακόμα, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθούν τα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε δεν κάνετε και Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής. Οι ΡΟΜΑ εκεί πάλι θα σας γλεντάνε γιατί δεν φοβούνται κανέναν αστυνομικό και καμία ποινή (αν η αναστολή και η υφ όρων απόλυση μπορούν να θεωρηθούν σοβαρότητα και αποτρεπτικό μέσο).
Αν θέλετε πάλι να κονομήσουν κάτι παραπάνω οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους ΡΟΜΑ είναι μέτρο προς τη σωστή κατεύθυνση. Περισσότερη αστυνόμευση φέρνει πιο πολλές συλλήψεις (με αυθημερόν απελευθέρωση και τακτική δικάσιμο συνήθως του αγίου ανήμερα για να μην ξεχνιόμαστε) και οι πιο πολλές συλλήψεις περισσότερες εκπροσωπήσεις από συνήγορο, άρα πιο πολλά κέρδη στα δικηγορικά γραφεία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με Ευχολόγια δεν γίνετε τπτ πάρετε απόφαση για ενίσχυση των υπηρεσιών όλα γίνονται με ορίζοντα τις εκλογές. Η εγκληματικότητα είναι στο Φούλ ξυπνήστε κ κάντε δουλειά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Εχουν συμβεί πολλά πράγματα εδώ τα προηγούμενα χρόνια και δεν θέλουμε να επαναληφθούν"

Από τότε που συνέβησαν τα δυσάρεστα γεγονότα, έτος 2017, σε αυτές τις περιοχές, στο παρελθόν, ιδρύθηκαν απο ικανότατους Αξιωματικούς, τα ΤΑΕ (ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ) και η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, λειτουργούσε άριστα.
Πώς εσείς τα παρουσιάζετε σαν να γίνονται για πρώτη φορά;;;