Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άγγελος Αγραφιώτης: Πώς θα προστατευτείτε από τους ληστές


Ανάρτηση τού Άγγελου Αγραφιώτη: Μετά το γεγονός της δολοφονίας της κοπέλας στην Αττική, μέσα στο σπίτι της, πολλοί με ρωτούν τι να κάνουν.... Διάφορες επιχειρήσεις βρήκαν την ευκαιρία να "ξεπουλήσουν" από όπλα κρότου, μαχαίρια και σπρέι πιπεριού, μέχρι μηχανισμούς που πετάνε καρφιά !

Προσωπικά σας συστήνω να μην αγοράσετε τίποτα από όλα αυτά, αφού ουσιαστικά δεν θα σας προστατέψουν, και το κυριότερο ίσως κινδυνεύσετε περισσότερο.

Δυστυχώς κάθε περίπτωση (οικία-οικογένεια) είναι διαφορετική, οπότε δεν μπορώ να σας δώσω εξειδικευμένες συμβουλές που να σας αφορούν. Γενικά όμως, οι πόρτες ασφαλείας στις εισόδους με ενεργοποιημένο και το μηχανικό σύρτη, κατεβασμένα ρολά και ασφαλισμένα παράθυρα στη διάρκεια της νύχτας, περιμετρικό σύστημα συναγερμού με μπουτόν προσωπικής απειλής, είναι αρκετά για μια απλή οικογένεια, που δεν έχει λόγο, λήψης "ιδιαίτερων" μέτρων ασφαλείας.

Σε περίπτωση εισβολής διατηρείστε την ψυχραιμία σας, και πατήστε αμέσως το μπουτόν προσωπικής απειλής. ΜΗΝ αντιστέκεστε, συνεργαστείτε μαζί τους και δώστε τους τα μετρητά και τιμαλφή που πιθανόν έχετε.

Στόχος μας είναι η εξασφάλιση της ζωής σας, και της ζωής των αγαπημένων σας προσώπων.


Άγγελος Αγραφιώτης

Σύμβουλος Διαχείρισης Κινδύνου

 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάνε πως κοιμάσε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξεχάσατε να πείτε το κάντε ότι κοιμάστε". Αν έχουν μεράκια οι διαρρήκτες να τους ψήσουμε κ καφέ ; Μήπως να τους αφήσουμε κ κανένα κουτί προφυλακτικά για να περάσουν όλη την οικογένεια ένα χεράκι πριν φύγουν ; Μη μας πουν κ αφιλόξενους....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως όχι με την ελληνική αστυνομία. Εκτός αν είστε πολιτικός δημοσιογράφος δικαστικός.