Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιωάννα Γκελεστάθη: Είναι κρίμα η ΟΠΚΕ να μένει καθηλωμένη - Συμβάλλει στη μείωση της εγκληματικότητας


Κείμενο τής Ιωάννας Γκελεστάθη, επικεφαλής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας: Μετά από μια ακόμη συζήτηση με άνδρες της ΟΠΚΕ διαπίστωσα για πολλοστή φορά ότι τις ομάδες τους δεν τις ξεχωρίζει ούτε η άρτια εκπαίδευση την οποία έχουν λάβει ούτε η μεγάλη εμπειρία την οποία έχουν αποκτήσει αλλά ο συγκινητικός ζήλος που τους διακατέχει για την άσκηση της υπηρεσίας τους. 
Ούσα βεβαία ότι την διαπίστωση αυτή συμμερίζονται η πολιτική και η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ θεωρώ πως παρά τις δυσκολίες της συγκυρίας οι οποίες δεν δημιουργούν συνθήκες ευχέρειας κινήσεων σύντομα θα ληφθεί μέριμνα ώστε αφενός να αποσυρθούν οι ομάδες από φυλάξεις σταθερών στόχων και αφετέρου να ενισχυθεί η υπηρεσία αριθμητικά. 
Η παρουσία της ΟΠΚΕ μπορεί να επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στη μείωση της εγκληματικότητας ως εκ τούτου είναι κρίμα τόσο το να μένει καθηλωμένη όσο και το να στερείται τις δυνάμεις οι οποίες αθροιζόμενες στις υπάρχουσες θα αναδείξουν όλο το εύρος των δυνατοτήτων της.    









Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.κι εύχομαι αγάπη και ειρήνη σε όλο τον πλανήτη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καμιά παρέμβαση για τα τμήματα; μπα, εκεί δεν έχει ψηφοφόρους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχχα προβάλετε και λίγο την γκελεσταθη ότι να ναι παλεύει να μαζέψει ψιφαλακια από τους αστυνομικούς. Το άλλο πάλι να είσαι αστυνομικός με αριστερές τσέπες να κοιτάς πως θα βγει ο μήνας και να ψηφίζεις δεξιά συνχαρητηρια....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η οπκε αττικης ναι , η αμεση δραση αττικης ναι , η διας αττικης ναι . Οι υπολοιπες επαρχιακες εεεε για κανα ρομα της κακιας ωρας και για κανα πρεζακια . Στα υπολοιπα καλοπαιδα αν δεν τους λενε και καλησπερα σας , δεν ξερουμε δεν ειδαμε .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στον φίλο σου το Σανιδα κυρία μου…
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ.Α ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΟΠΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ GOVIT ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ GOVIT ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΡΟΜΑ.
Ο χρήστης Αρμόδιος είπε…
οι "κακοί" δεν συλλαμβάνονται στο δρόμο από "ομάδες" που γυρίζουν κουτουρού πάνοπλοι, λες και είμαστε Κολομβία. Οι "κακοί" πιάνονται "στον ύπνο" και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για να το πώ και λίγο διαφορετικά: "όταν σου χτυπάνε τη πόρτα το πρωί, δεν είναι πάντα ο γαλατάς"....
Ο χρήστης Unknown είπε…
Όχι μόνο μπλα μπλα, αυτά τα κάνουν κ πριν.. Το θέμα είναι πως η εν λόγω.. Ανήκει ...στη κυβέρνηση..κ μάλιστα σε πόστο! Δηλαδή τώρα τι; Εντάξει δε πιστεύω να μας περνάτε για ηλίθιους τώρα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε οργανώστε την Άμεση Δράση να βγάζει 200 περιπολικά στη βάρδια και αφήστε τις π.......ς.Να μην κουνιέται φύλλο.Στατικες δυνάμεις πανθηρες πεζές περιπολίες και δεν ξερω τι αλλο χαμενες δυναμεις.Οτι ύποπτο κινείται ελέγχεται χρόνια αποδεδειγμένο .