Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο επίσκεψης του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ στο νησί μας ενόψει τον εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συναντήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό και τις υπηρεσίες του Νησιού μας και κατατέθηκαν προτάσεις με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες αλλά και στους επισκέπτες του τόπου μας ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου.

 

Η Ένωση μας έθεσε επίσης προτάσεις που στοχεύουν στην εξοικονόμηση αστυνομικού προσωπικού, ζητώντας παράλληλα την ενίσχυση των υπηρεσιών που αστυνομεύουν τουριστικές περιοχές με αυξημένη κίνηση καθώς και των αστυνομικών τμημάτων των αερολιμένων Χανίων – Ηρακλείου - Σητείας καθώς και τη γρηγορότερη δρομολόγηση θεμάτων που αφορούν την στέγαση αστυνομικών υπηρεσιών του Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης.

 

Τέλος ευχαριστήσαμε τον κ. Αρχηγό για την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και για τον εφοδιασμό του αστυνομικού προσωπικού με υλικοτεχνικά μέσα (αλεξίσφαιρα γιλέκα κλπ.) που παρέχουν μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

penaa.gr







Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τα ρεπό που είναι στο θεό και την εβδομαδιαία που δεν εκδίδεται του είπαν τίποτα? ή κλασίκα όλα καλά στρατηγέ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δωστε επιτελους μια λυση με το βαθμολογιο . Βλεπουμε Στρατηγους , ταξιαρχους να συμπληρωνουν 4-5 κσι 10 χρονια στους βαθμους ... ο λογος; Γιατι για να μην χασουν το μισθο τους και ας πανε στον καιαδα 100 δες Αξιωματικοι απο κατω;; Ειστε εσεις συνετοι ηγετες;;;
Διευθυντες δεν δεχονται την παραλληλη έπιτηριδα και μπλοκαρουν 2-3 σειρες τις επομενες 20 σειρες ... γιατι ;;;; Τα θελουν ολα δικα τους ;;; Βαθμους γρηγορα ... μισθο Διευθτντη οσα χρονια παει κ ας τους σπο κατω ...
λυση εδω και τωρα για τους πολλους οχι για λιγους παρτακηδες .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και φυσικά η ένωση Αξιωματικών τελειώνει την ανακοίνωση της με το "γλύψιμο" του Αρχηγού. Τι πρωτότυπο. Όλα καλά εδώ στις Υπηρεσιες στην Κρήτη.