Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρώην ΟΥΚας επιχείρησε να αρπάξει το όπλο από Εύζωνα


Ένα παράξενο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί, που είχαν βάρδια φύλαξης γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στην Ηρώδου Αττικού ένας άνδρας, πρώην στέλεχος των ΟΥΚ, έκανε μία αιφνιδιαστική κίνηση, την ώρα που περνούσε μπροστά από έναν Εύζωνα, ο οποίος είχε σκοπιά, για να του αρπάξει το όπλο. Ο στρατιώτης αντιστάθηκε, λέγεται μάλιστα ότι έπεσε στο πεζοδρόμιο, ενώ έβαλε τις φωνές και εκείνος, αλλά και ο υπεύθυνος αλλαγής, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΖΗΤΑ, που ήταν στο σημείο και ένας αστυνομικός φρουρός από το Μέγαρο Μαξίμου και να τον συλλάβουν.

Αποδείχθηκε ότι ο ΟΥΚας ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ και όπως είπε αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα. Ισχυρίστηκε ότι προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, προκειμένου να ελέγξει την αντίδραση τού Εύζωνα. Οδηγήθηκε στο τμήμα του Συντάγματος.








Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι να ναι.... Δηλαδή οι αστυνομικοί του Μαξίμου πήγαν στο Προεδρικό Μέγαρο και τον έπιασαν με τον Ζητά που είναι 300 μέτρα μακριά την ώρα που οι γιωταδες χωροφύλακες του προεδρικού μεγάρου παρακολουθούσαν ανήμποροι. Τουλάχιστον όταν γράφετε ένα άρθρο προσπαθήστε να έχετε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες έτσι ώστε να έχετε μια στοιχειώδη ακρίβεια στην είδηση ή τουλάχιστον διαβάστε λίγο για να μην μπερδεύετε το Μέγαρο Μαξίμου με το Προεδρικό Μέγαρο.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Υπηρέτησα το 1991-1992 εκεί. Ήταν τιμή μου, ομως αν ήμουν στη θεσητουευζωνα θα του είχα σπάσει το κεφάλι, και με διοικητή το Κ Β θα έπαιρνα και 20ημερη τιμητική άδεια.
Ο χρήστης Θεόδωρος Βαρβατακης είπε…
Πολλά μπορεί να συμβούν αυτήν την περίοδο όμως θέλει προστασία καί αυστηρό έλεγχο καί όχι μόνο γιατί έτσι που πράττουν οι αξιωματικοί καί οι δικαστές κανείς εύζωνας δεν ξέρει τι να κάνει. Στον καιρό μου θα τον είχα λογχεισει καί θά τόν έπαιρνε το ασθενοφόρο.......
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δεν έχει καμία σχέση με τους Ο.Υ.Κ ο μεθυστακας που συλλαβανε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άμα δεν έχεις με τι να ασχοληθείς σε τρώει η χαζομάρα
ΟΥΚ δεν πιστεύω να ήταν

απλά θα πήγε να το παίξει ουκας όπως και να έχει Μέγας βλαξ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλα να γίνεις Ε.Φ. ρε στρατοκαυλε ΟΥΚα, τόση εκπαίδευση έχεις, γιατί να πάει χαμένη ?? Επίσης θα φοράς και τα πουλερικά που πήρες σε άλλη ζωή όπως στον στρατό και θα καμαρώνεις.