Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάγωσαν ακόμη και οι αστυνομικοί με τις εικόνες που αντίκρυσαν στα Γλυκά Νερά


Ο 33χρονος σύζυγος της γυναίκας που έχασε με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή της στο σπίτι στα Γλυκά κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία τοποθετώντας τη μύτη του στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου.

Το μόνο που έλεγε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης ήταν η λέξη βοήθεια. Λίγο αργότερα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και ειδοποιήθηκαν από μία γειτόνισσα ότι μέσα στο σπίτι έμενε μία οικογένεια. Δεν κατάφεραν να μπουν από την κεντρική είσοδο γιατί υπήρχε πόρτα ασφαλείας και μπήκαν από το παράθυρο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά και από το οποίο μπήκαν νωρίτερα οι δράστες.




Ανέβηκαν την εσωτερική σκάλα και είδαν τον σκύλο της οικογένειας κρεμασμένο από τα κάγκελα. Συνέχισαν την έρευνα και έφτασαν στο υπνοδωμάτιο όπου αντίκρυσαν πρωτοφανείς, ακόμη και για εκείνους, εικόνες.

Ο άνδρας ήταν πεσμένος στο πάτωμα, δεμένος χειροπόδαρα. Του είχαν δέσει σφιχτά στο λαιμό μονωτική ταινία την οποία είχαν περάσει στο στόμα και στα μάτια. Είδαν την 20χρονη αναίσθητη στο κρεβάτι. Ήταν δεμένη πισθάγκωνα και είχε τυλιγμένο στο λαιμό της ένα ύφασμα.




Δίπλα της ήταν το βρέφος της στο οποίο έστρεψαν το όπλο κατά τη διάρκεια της ληστείας οι κακοποιοί απειλώντας το ζευγάρι ότι θα του κάνουν κακό για να τους αποκαλύψουν που υπήρχαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που πίστευαν ότι ήταν κρυμμένα στο σπίτι.




Ο πατέρας ήταν σοκαρισμένος και ένας αστυνομικός πήρε την αγκαλιά του το βρέφος και το έβγαλε από το σπίτι μέχρι να φτάσουν συγγενείς και έρθει γιατρός. Στην αγκαλιά του το πήρε και ο πατέρας ο  οποίος ήταν συντετριμμένος. 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια