Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση Ένωσης με τη Στρατηγό της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών


Ανακοίνωση της Ένωσης Αθηνών: Συνάντηση με την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών  Υποστράτηγο  κα ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη πραγματοποίησε το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, παρουσία και του εκλεγμένου αντιπροσώπου μας ΓΚΟΥΜΑ Βρεττού.

        Διαπιστώσαμε με ικανοποίηση ότι η Δ.Ε.Ε. αποτελεί μια Διεύθυνση στην οποία τα περισσότερα εργασιακά ζητήματα και με τη συνδρομή της Διοίκησης έχουν επιλυθεί. Ενημερωθήκαμε δε ότι οι οργανικές θέσεις της Δ.Ε.Ε. παραμένουν οι ίδιες από το μακρινό 1992, κάτι που κατά την άποψή μας είναι απαράδεκτο, αφού τόσο το έγκλημα, όσο και η εξιχνίαση υποθέσεων έχει εξελιχθεί παρασάγγας.

      Επιπρόσθετα, η Στρατηγός μας ανέλυσε την σημαντική συνεισφορά της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στο έργο προανακριτικών Αρχών και Υπηρεσιών αφού παρέχει πολύτιμη βοήθεια, αποτελώντας συνδετικό κρίκο σε σοβαρές υποθέσεις, επιφέροντας τα επιθυμητά αποτελέσματα και δίνοντας αναμφισβήτητα αποτελέσματα για την διεκπεραίωση των υποθέσεων. Το μεγαλύτερο δε ποσοστό των Τμημάτων της Δ.Ε.Ε. συμμετέχουν, σε πρώτο χρόνο στην εξιχνίαση των εγκλημάτων (κλοπές, ληστείες, βιασμούς, ανθρωποκτονίες, τρομοκρατία, δυστυχήματα, πυρκαγιές, θεομηνίες και γενικότερα συνδράμει στην καταπολέμηση του εγκλήματος μέσα από εργαστηριακές πραγματογνωμοσύνες, σε συνεργασία με άλλες Υπηρεσίες και προανακριτικές Αρχές. Δεν αποτελεί συνεπώς, μια επιτελική Υπηρεσία με γραφειοκρατικό χαρακτήρα, όπως κακώς παρουσιάζεται αρκετές φορές.

       Η συνάντηση έλαβε χώρα σε πολύ καλό κλίμα με την Διοίκηση να «τείνει ευήκοα ώτα» στα ζητήματα που  απασχολούν τα μέλη μας.

      Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα είμαστε αρωγός και δίπλα στους συναδέλφους της Δ.Ε.Ε. αναγνωρίζοντας την αγόγγυστη συνεισφορά αυτής της Υπηρεσίας στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 









Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι το είδαμε γιαυτο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι αποσπασμένοι για ελέγχους κοβιντ και καλά...εκτιμάται πολύ το έργο τους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
βάλτε πλάτη αλλιώς από δευτέρα έχει λίστα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απο τις πολλες επικυψεις στους Διευθυντες προσέχετε μην παθετε κανα λουμπαγκο. Δεν πατε και σε κανα ΑΤ να δειτε τα χαλια;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έρχονται εκλογές...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά λέμε για τους πολιτικούς που για μια φωτογραφία κάνουν σαν τρελοί. Ο συνδικαλισμός επισκέφτηκε την Δεε και δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα. Τρίβει τα χεράκια της η influencer του ΤΕΛ. Από Δευτέρα με γόβα στιλέτο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό είναι να μην μπερδεύουν τον συνδικαλισμό με την πολιτική σε ατ βλέπουμε τα ρεπό με το κιαλι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άστε την πολιτική και ελάτε από κάνα τμήμα γιατί το ρεπό το βλέπουμε με το κιαλι....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στην Ενωση Αθήνας. Μόνο αυτοί ασχολούνται με τα προβληματα και ειναι κοντά στον κόσμο ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ξέρω για την Αθήνα αλλά στη Θεσσαλονίκη φοβούνται οι κάτω όροφοι του Μεγάρου μη πέσουν πάνω τους τόσοι που είναι, οπότε ας κάνουν και καμιά υπηρεσία σε κανένα τμήμα δεν θα πάθουν τίποτα.
Ο χρήστης HRISOULA είπε…
Αφού λοιπόν σας εξήγησε η Διευθύντρια τι δουλειά γίνεται στη ΔΕΕ, καλό είναι τώρα να υπερασπιστείτε και αυτούς τους συναδέλφους και κυρίως το έργο που προσφέρουν, για να μη ξεχνάμε ότι προέχει η δουλειά και η παραγωγικότητα! (Αν και θα έπρεπε νωρίτερα να αναγνωριστεί το έργο και η προσφορά αυτών των υπηρεσιών και να μη φτάσουμε εν έτη 2021 να ανακαλύπτουμε τον τροχό σε αυτή την πεπερασμένη "χωροφυλακιστικη" Αστυνομία της λογικής "όλοι στο πεζοδρόμιο")
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζήσε στο 1980 μια χαρά είσαι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να επισκεφτουν και κανενα α.τ. η τ.α. να καθονται να κοιτανε τη σκοπια και να περιμενουν να βγει απο μεσα ανθρωπος και μετα να καταλαβουν οτι δεν υπαρχει σκοπος γιατι μαλλον δεν το ξερουν και να βρουν μονο τον αξυπ με φουλ κρατητηρια με αλλοδαπους για διοικητικη που ειναι κλεισμενοι μηνες στα κρατητηρια και ειναι στα ορια της τρελας και εχουμε γινει ψυχολογοι για να μην παμε κατηγορουμενοι, με χρεωμενα εγγραφα , με τηλεφωνα καταγγελιες , με πολιτες που προσερχονται στο τμημα να εξυπηρετηθουν , με υπολογιστες που κολλανε και κανεις να στειλεις μια σηματικη αναφορα 2 ωρες και πολλα αλλα. Ας ερθουν στα τμηματα να δουν λοιπον ...