Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναγιώτης Χαρέλας: ΝΑΙ στην ουσιαστική εκπαίδευση - ΟΧΙ σε επιπλέον εξάμηνα


Ανάρτηση του Παναγιώτη Χαρέλα, προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ: Κάποιοι πανηγύριζαν με την " ανωτατοποίηση" της Αστυνομικής Ακαδημίας που προστέθηκε άλλο ένα εξάμηνο εκπαίδευσης. Δηλαδή για άλλους έξι μήνες 300 € για τους νέους συναδέλφους. Αλλά και για τον προγραμματισμό της πολιτείας, να θέλει αστυνομικούς σήμερα και να τους παίρνει μετά από 4 χρόνια ( ενδεχομένως να μεριμνά και για την επόμενη κυβέρνηση) !!!

Αυτά είναι όμως όλα συνέπειες ενός συνδικαλισμού με εμμονές και απωθημένα.

Διεκδικεί κάποιος άλλο ένα εξάμηνο εκπαίδευσης, αλλά δεν διεκδικεί ουσιαστική εκπαίδευση. Διεκδικεί ανωτατοποιηση της Αστυνομικής Ακαδημίας αλλά δεν υπολογιζει πως δεν μπορεί να παίρνει έτσι εκατοντάδες αστυνομικούς. Αντίθετα, υπονομεύει τις προσληψεις συνοριοφυλάκων δήθεν ότι μπαίνουν από το παράθυρο, όταν οι ίδιοι μπήκαν από την... καμινάδα (!) .

Τελικά για όλα αυτά, δεν φταίνε πάντα οι άλλοι. Φταίνε ίσως οι επιλογές μας!!!!

Εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε σε ουσιαστική εκπαίδευση και όχι σε επιπλέον εξάμηνα!!!

 









Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλιστα ολοι εχουν αποψη για την εκπαίδευση Θα δουμε πολλα ακομη ο συνδικαλισμός να ειναι καλα κ ας παμε στο πάτο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι οι συνοριακοί να μετατεθούν στα σύνορα και να αναλάβουν ανακριτικά καθήκοντα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΑΠΗΤΟ BLOKO ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΑΦΟΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην μπερδεύεσαι.Η παρούσα κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια προσέλαβε 5.000 Σ.Φ. και Ε.Φ..Εάν εσείς εκεί στον Έβρο δεν τους βλέπετε,αυτό είναι άλλο ζήτημα.Ψαξε στις Αστυνομικές Διευθύνσεις.Παντως η κυβέρνηση το χατίρι σας το έκανε.Σωθηκαν τα Σωματεία σας.Επαναλαμβανω,σε Σωμα 55.000 ατόμων προσελήφθησαν σε δύο χρόνια 5.000 Σ.Φ. και Ε.Φ.(συμπεριλαμβάνονται και αυτοί της πανεπιστημιακής αστυνομιας).Τώρα,το να μιλάς για κάτι που δε γνωρίζεις και δεν εκπροσωπεις(Αστυνομική Ακαδημία και αποφοιτησαντες από αυτη)είναι το λιγότερο αγένεια.Εσυ θα ασχολησε με Σ.Φ. και πως θα τους ξετρυπωσεις από εκεί που χώθηκαν.Τον κεντρικό σχεδιασμό τον έχει το Αρχηγείο.Δεν έχεις ούτε τις γνώσεις,ούτε την εμπειρία,ούτε τις αντικειμενικές ικανότητες να ασχολείσαι με αυτά.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Χαρελα σφ εσύ τι άποψη να έχεις από εκπαίδευση? Πάνε φυλα τα σύνορα κ άσε τα υπόλοιπα
Ο χρήστης πατριοτ είπε…
Αγαπητέ συνάδελφε επειδή μάλλον είσαι μικρός ακόμα υπηρεσιακά σου γνωστοποιώ ότι πρώτος στόχος της 1ης σειράς συνοριοφυλακων ήταν Ή ανεξαρτητοποίηση τής Υπηρεσίας Μόνο για Τις συνοριακές περιοχές ΚΑΙ νησιά...αλλά μάλλον Επειδή ΤΑ ευρωπαϊκά κονδύλια ήταν μεγάλα μόνο για την ανεξάρτητη ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΉΣ ΦΎΛΑΞΗΣ αποφάσισαν οί εκάστοτε κυβερνήσεις να απορροφήσουν την Υπηρεσία και ΤΟ προσωπικό μέσα στην ΕΛ.ΑΣ....καθώς το ΛΑΘΡΟμεταναστευτικο επεκτεινόταν στην ενδοχώρα και το προσωπικό των ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ τμημάτων είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα αποφάσισαν και ίδρυση τμημάτων στα μετόπισθεν...επομένως αγαπητοί συνάδελφοι μόνο ενωμένοι ΘΑ πάμε μπροστά και όχι σκάβοντας λάκκους Ο ένας στον άλλον ...
Ο χρήστης Γνωστικός είπε…
Εσύ ΧΑΡΕΛΑ πόσα εξάμηνα έκανες για να γίνεις Συνοριοφύλακας και μετά Ανθυπαστυνομος; Αλλά είσαι παιδί του ΑΣΕΠ εσύ... Είσαι και πτυχιούχος βέβαια, γι'αυτό η Πολιτεία (Χρυσοχοΐδης) έκρινε ότι είσαι ικανός για την σταδιοδρομία σου στην Ελληνική Αστυνομία... Παρασιτικός ισόβιος συνδικαλισμός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα σύνορα είμασταν αγαπητέ. Ο καθένας, της Διεύθυνσης που ανήκε. Όμως για να μπορέσουν να χωθούν στα γραφεία κάποιοι σαν εσένα πιθανόν, "επιστήμονες" δλδ,μας κάλεσαν στις πόλεις. Πρέπει κ κάποιοι να είναι στο πεζοδρόμιο, όσο κάποιοι φιλώντας κατουρημένες ποδιές, μπήκαν στο γραφείο. Βλέπεις δεν έχουν όλοι το ίδιο "ειδικό βάρος" να χειριστούν καταστάσεις...
ΚΚΤ
Ο χρήστης Βασίλης Πολυχρονίδης είπε…
Συμφωνώ με τον προηγούμενο για τα σύνορα. Όλοι οι Ανθ/μοι και Υπαστυνόμοι Β'και Α' να εκτελούν ανακριτικά καθήκοντα(αξ/κοι υπηρεσίας) και να μην κρύβονται πίσω από το βαθμό τους λες και είναι ταξίαρχοι.Όλοι οι πρώην συνοριοφύλακες προσλήφθηκαν με αξιοκρατικά κριτήρια για τη δίωξη της λαθρομετανάστευσης στους συνοριακούς νομούς και στους υπόλοιπους νομούς για ενίσχυση της αποτροπής των ανεξέλεγκτων μεταναστευτικών ροών από τα βόρεια αλλά και τα ανατολικά σύνορα της χώρας μας. Οι προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατόπιν Κοινοτικής Οδηγίας και αυτό το προσωπικό ειδικών καθηκόντων στα τέλη της δεκαετίας του'90 αξιοποιήθηκε από την τότε Κυβέρνηση Σημίτη με γνώμονα τις ιδιαίτερα αυξημένες ροές από Αλβανία, Σκόπια,Βουλγαρία,Γεωργία και τις νέες χώρες από την διάλυση τηςΕΣΣΔ.Οι πολιτικές σκοπιμότητες και ανακολουθίες στο μεταναστευτικό και η διαφορετική διαχείριση του προσωπικού αυτού κατά την κατανομή σε αλλότρια καθήκοντα από την φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ μετέτρεψαν άρδην το επιχειρησιακό πλαίσιο και την αρχική αποστολή του. Δεν ευθύνονται οι πρώην συνοριοφύλακες για την υπηρεσιακή εξέλιξη και κατάληξη τους. Όποιος προσωποποιεί τις παθογένειες του Σώματος και τις πολιτικές επιλογές και αποφάσεις είναι επιεικώς πνευματικά ανώριμος και αγγίζει τα όρια της μικρόνοιας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τίποτα δεν γίνεται μια εξυπνάδα του συνδικαλισμού ήταν και αυτό από τις πολλές.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Να σας πάρουμε καινούργια παπούτσια από το πολύ πεζοδρόμιο..άσε μας ρε φίλε που η μισή δα Αλεξανδρούπολης στα γραφεία είναι από σφ
Ο χρήστης kostas303 είπε…
Άλλος ένας κλάδος εργαζομένων που έχει καταστραφεί απ τους συνδικαλιστάρες. Και μυαλό δεν βάζουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άμα είναι κυμπαρης ο άνθρωπος...!!! Η άλλη μισή; Από σειρές σου να υποθέσω... ΚΚΤ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τωρα ενταξει μίλησε οκ