Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Περίεργη διάρρηξη - κλοπή στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ)


Αφαίρεσαν επιλεκτικά παιδικά βαπτιστικά. Παρόμοια κλοπή από είδη της ίδιας εταιρίας είχαν κλαπεί πριν από μερικές ημέρες από επιχείρηση στο Κιάτο! 
Παραβιάζοντας πλαϊνό παράθυρο Ατελιέ «Νυφικών - Βαπτιστικών» στην οδό Παλαιολόγου λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο της Λαμίας, άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό του, ξημερώματα Παρασκευής (28/5) αφαιρώντας βαπτιστικά ρουχαλάκια και παπουτσάκια.

Η λεία των κλεφτών δημιουργεί απορίες, καθώς αφαίρεσαν επιλεκτικά (;) πέντε αγορίστικα κουστουμάκια που ήταν στις δύο βιτρίνες και τρία ζευγάρια με επίσης βαπτιστικά παπουτσάκια.

Δεν πείραξαν διάφορα ασημένια αντικείμενα που υπήρχαν στο Ατελιέ, ούτε άλλα αντικείμενα που θα είχαν αξία στη μεταπώληση, παρά μόνο ένα παλιό κινητό τηλέφωνο που ήταν ακουμπισμένο στο γραφείο, όπου βρίσκονταν κι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα μικροαντικείμενα που ήταν πολύ εύκολο να αφαιρεθούν!

Το γεγονός δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες απορίες και στην ιδιοκτήτρια και δημιουργό των συγκεκριμένων κουστουμιών Μαρία Ανθουλή (Baby MARY) γιατί λίγα 24ωρα νωρίτερα, άγνωστοι δράστες είχαν διαρρήξει κατάστημα στο Κιάτο όπου και πάλι είχαν αφαιρεθεί τρία κουστουμάκια που είχε παραδώσει η ίδια για εκεί βαφτίσεις!

«Δεν ξέρω αν πρόκειται για τρομερή σύμπτωση, αλλά πραγματικά μου δημιουργούνται σκέψεις. Να πούμε ότι μπήκαν βιαστικά και πήραν ότι τους έλειπε για αγοράκι; Είναι απίστευτο γιατί δεν τα ξεκρέμασαν απλά από τη βιτρίνα, έβγαλαν κανονικά τις κρεμάστρες και εξαφανίστηκαν. Ποιος κλέφτης που βιάζεται κάνει αυτή τη δουλειά;», αναρωτιέται η κα Ανθουλή που μίλησε στο LamiaReport.

Όπως υπολογίζει η κα Ανθουλή οι κλέφτες - καθώς θεωρείται βέβαιο ότι ήταν περισσότεροι από ένας - «χτύπησαν» μετά τις 2 τη νύχτα που σβήνουν οι προβολείς της βιτρίνας και τα περισσότερα φώτα, ώστε να δράσουν ανενόχλητοι.

Όπως φαίνεται και από τα ίχνη στον τοίχο, ένας σκαρφάλωσε και με κατσαβίδι ή λοστό, έσπασε την ασφάλεια του παραθύρου.

Σπρώχνοντάς το παράθυρο έριξε το ράφι, καθώς το συγκεκριμένο είναι «τυφλό» (δε μένει ανοιχτό), αλλά πρόσεξε τα γυάλινα βαζάκια που ήταν στο παρτέρι στο πλάι, χωρίς να κάνει άλλη ζημιά!

Άρπαξε αυτά που ήθελε - με πρόχειρο υπολογισμό καθώς θα πρέπει να ελεγχθεί εξονυχιστικά όλο το μαγαζί - πέντε αγορίστικα κουστουμάκια, τρία ζευγάρια παπούτσια που επίσης έβγαλε από τις θήκες, ένα κινητό τηλέφωνο χωρίς κάρτα που υπήρχε στο γραφείο και εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ενώ πάρθηκαν αποτυπώματα από τη σήμανση.

«Δεν είναι το κόστος των κλεμμένων ή της ζημιάς που με θυμώνει και με στεναχωρεί», λέει στο LamiaReport η κα Ανθουλή και προσθέτει «είναι πολλή η δουλειά που χρειάζεται για αυτά τα ρούχα, κάποια εκ των οποίων ήταν παραγγελίες για βαφτίσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Ενδεικτικά τα ρούχα που εκλάπησαν στο Κιάτο, είχαν σταλεί για βαφτίσεις που γίνονται την Κυριακή. Έπρεπε να ξαναραφτούν από την αρχή κι ευτυχώς που πρόλαβα και τα ξαναέστειλα χθες. Φανταστείτε να μην τα είχα στείλει και να τα έκλεβαν κι αυτά. Τι να φανταστεί κανείς; Τι να σκεφτώ ότι συμβαίνει;…».

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια