Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λιμενικοί Ανατολικής Κρήτης: Ιδρύεται ΛΤ Ελούντας


Ανακοίνωση των Λιμενικών Ανατολικής Κρήτης: Η Ένωση προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατ. Κρήτης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την λειτουργία του Ά Λιμενικού τμήματος Ελούντας . Ένα πάγιο αίτημα του σωματείου μας, έλαβε πλέον σάρκα και οστά την 21/05/2021 με τα εγκαίνια του Λ/Τ από τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη, το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας Κ.Κ. Γεράσιμο , τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ.  Κλιάρη Θεόδωρο, τον Β Υ/ΛΣ-ΕΛ.Ακτ. Υποναύρχο Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιο , τον Διευθυντή Επιτελικού Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Λαγκαδιανό Νικόλαο, τον Διοικητή 7ής ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Πασσάκο Σπυρίδων, τον βουλευτή Σύριζα Λασιθίου Θραψανιώτη Εμμ., τον Αντιπεριφειάρχη Λασιθίου κ.Γουλιδάκη  και τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Ζερβό Αντ.  

           Με την λειτουργία του Ά Λ/Τ Ελούντας ενισχύεται η παρουσία του Λ.Σ.  σε 24ωρη βάση 365 ημέρες το χρόνο στον πλέον τουριστικό προορισμό της Κρήτης . Η επιτυχία αυτή του σωματείου μας έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη μεγάλη επιτυχία, κατόπιν σχετικής πρότασης μας, να ενταχθούν οι Λιμενικές Αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου στην Τρίτη κατηγορία μοριοδότησης του ΠΔ 11/2021(ΦΕΚ 21 Α΄) .

           Ως ΕΠΛΣΑΚ δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε μαχητικά με σοβαρότητα και σύνεσή, σε πείσμα των καιρών, να διεκδικούμε προς όφελος όλων των συναδέλφων της Ανατολικής Κρήτης.

                                                                         Για το  Δ.Σ.

 

 

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                 ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Γεώργιος                                                  ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ Ιωάννης 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια